skip to Main Content

Oostendorp Muziek wint Jobstap Inclusieprijs 2023

Oostendorp kreeg de meeste stemmen uit het netwerk

Ook de andere genomineerde MKB’ers De Reizende ManHét Bouwbedrijf bv en Joustra Stoelverzorgers verdienen een dikke pluim! Ieder op een eigen manier zetten zij zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt en een mooiere maatschappij. Dit jaar kreeg Oostendorp Muziek de meeste stemmen uit ons netwerk!

Oostendorp Muziek wint inclusieprijs 2023
Oostendorp Muziek wint inclusieprijs 2023

‘Waar hebben we dit aan te danken?’

Dat was hun reactie. “Dit geeft wel aan dat ze het bij Oostendorp vanzelfsprekend vinden dat je naar elkaar omkijkt en oog hebt voor wat iemand nodig heeft, zodat die met de juiste aanpassingen goed in zijn vel en op z’n plek zit!” zegt coach Rianne Scherpenzeel.

Goud waard!

Om deze inclusieve werkgever en de impact die ze maken te vieren, was er taart. GOUD WAARD! In het nieuwe jaar geven we een inkijkje in de praktijk van deze werkgever.

Over de Jobstap Inclusieprijs

Bij Stichting Jobstap gaan we samen aan het werk voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Zoveel potentiele werknemers staan aan de zijlijn en dat terwijl er een krapte heerst op de arbeidsmarkt. Iedere dag weer bouwen wij aan duurzame arbeidscontracten voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met partners zoals UWV en gemeenten door het land heen, signaleren we mogelijkheden en creëren we kansen. Maar zonder werkgevers die inclusief ondernemen en iedereen een plek bieden binnen hun organisatie, zou dit niet lukken.

Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking met grote landelijke partners zoals ISSHogeschool InhollandNSDSM en Wageningen Universiteit en Research. Maar met de Jobstap Inclusieprijs willen we juist die MKB’er uitlichten die een voorbeeld vormt als het gaat over inclusief werkgeverschap.

We kijken al uit naar de nominaties in 2024!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top