skip to Main Content

WerkfitBeweegtraject officieel van start!

Spannend nieuws: deze week gaat het ALLEREERSTE WerkfitBeweegtraject officieel van start. Het WerkfitBeweegtraject is hét beweeg- en vitaliteitsprogramma dat mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt helpt om de stap naar duurzame inzetbaarheid te verkleinen! Dit traject is ontstaan vanuit de samenwerking tussen Jobstap, Sprong Arbeidsvitaliteit & Formupgrade.

Blijf op de hoogte en volg Jobstap via Facebook & Instagram!

Verhoogde slagingskans op re-integratie

Jobstap, Formupgrade en Sprong Arbeidsvitaliteit slaan de handen ineen in het WerkfitBeweegtraject dat dit najaar van start gaat. Dit programma is ontstaan vanuit de overtuiging dat een beweeg en vitaliteitsprogramma helpt om de slagingskans te vergroten op (re-)integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van sport en bewegen ga je aan de slag met persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Voor wie is het WerkfitBeweegtraject?

Heb jij een Wajongstatus of val je binnen het Doelgroepenregister? Doe je Activerend Werk in Arnhem? Of zit je misschien  in de WIA / ziektewet? En ben je gemotiveerd om met persoonlijke doelen aan de slag te gaan?

  •  Meer zelfvertrouwen en energie;
  • Ervaringen delen en van elkaar leren in groepsverband;
  • (Door)ontwikkeling van sociale vaardigheden en contacten;
  • Oriëntatie en bemiddeling naar een werkervaringsplek;
  • (Arbeids)ritme opbouwen.

Onze arbeidscoach, beweegtrainer én leefstijlcoach begeleiden je hier graag in. 

Iets voor jouw kandidaat?

Ben jij arbeidsdeskundige bij het UWV of consulent bij een gemeente? Of misschien een moeder, broer of vriend van iemand die verder geholpen is met dit programma? We gaan hierover graag vrijblijvend in gesprek om erachter te komen hoe dit past bij de persoonlijke situatie.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top