skip to Main Content

Week van de 1000 voorbeelden 2020

Over de week van de 1000 voorbeelden

????Vandaag gaat de (niet DAG) maar WEEK van de 1000 voorbeelden van start! Een prachtig initiatief van Op naar de 100.000 banen om het thema inclusie in de spotlight te zetten en inclusieve werkgevers in het zonnetje. Er is dit jaar extra aandacht voor baanbehoud, omdat veel (met name jongeren) met een kwetsbare arbeidsmarktpositie door corona hun baan verliezen.

Inclusieve werkgevers tijdens de Week van de 1000 voorbeelden

Als re-integratie- en jobcoachorganisatie voor mensen met een arbeidsbeperking komen wij dagelijks over de vloer bij inclusieve werkgevers – van MKB tot aan grote landelijke organisaties. We geven deze week verschillende voorbeelden van inclusieve kartrekkers, via de website en social media.

We trappen af met inclusief werkgever…….Karelsen Banden in Soest! Een MKB’er waar we al lange tijd met veel plezier samenwerken. #1000voorbeelden #inclusiefwerkgeverschap #samenaanhetwerk

Wat kun jij betekenen?

Wil jij net als Karelsen Banden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om mee te doen? Neem voor de mogelijkheden contact op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top