skip to Main Content

Trots op partner Wageningen University & Research

Een pluim voor onze partner Wageningen University & Research voor het lanceren van hun website Jops. Hard gewerkt! De komende tijd wordt Jops verder uitgebouwd en mag onze adviseur Wichert van den Brink in de rol van ‘Jops regisseur’ een bijdrage leveren.

Aan de slag als Jops regisseur

Wichert van den Brink van Jobstap Groep label Talent Inclusief gaat aan de slag als ‘Jops regisseur’. Dit houdt in dat hij functies creëert, kandidaten matcht en de WUR adviseert in het kader van Wet banenafspraak. Hij heeft er ontzettend veel zin in!

Wichert: ” De eerste dag dat ik aan mocht schuiven bij Jops….een warm welkom met champagne. Wat is er hard gewerkt door het team onder leiding van els dieleman, Petra Krop, Cor Meurs, Ann-Marie Ryan, Martijn Scheen en Siska Hut van Ooyhuizen Het is een eer om de komende periode mee te mogen bouwen aan Jops.”

Samen aan het werk voor een inclusieve arbeidsmarkt

Vanuit het label Talent Inclusief van Jobstap Groep ondersteunen wij werkgevers praktisch bij inclusief ondernemen. We geven ook advies over de invulling van het inclusiebeleid in het kader van Wet banenafspraak. Bij de WUR zorgen we er zo samen voor dat een hoop mensen met een arbeidsbeperking komende tijd aan het werk kunnen in een passende baan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top