skip to Main Content

Over Traject BV

Traject BV is een full service re-integratiebedrijf dat op 1 januari 2000 gestart is in Franeker. De organisatie brengt werkloze werkzoekenden naar een plek op de arbeidsmarkt zonder hun eigen verantwoordelijkheid hierbij uit het oog te verliezen. Om zo snel mogelijk die geschikte plek op de arbeidsmarkt te vinden worden allerlei instrumenten, producten, projecten en samenwerkingsverbanden ingezet.

Traject BV voert werkzaamheden uit voor gemeente (sociale diensten), UWV en werkgevers. Ook werkt de organisatie in opdracht van particulieren die op zoek zijn naar een passende (nieuwe) baan.

Overname door Stichting Jobstap

Op 1 januari 2019 is Stichting Jobstap eigenaar geworden van Traject BV. Stichting Jobstap heeft door het land heen 20 vestigingen, waaronder nu ook in Friesland en Groningen. De dienstverlening van Traject BV blijft bestaan zoals voorheen.

Over Jobstap

Stichting Jobstap is een erkende integratie- en jobcoachorganisatie zonder winstoogmerk. Iedere dag weer helpen de jobcoaches mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten te ontwikkelen. Ze begeleiden hen naar een passend dienstverband met groeimogelijkheden. Hoe ze dat doen lees je hier. Stichting Jobstap heeft daarnaast nog een dochteronderneming: Effectyf. Dit re-integratiebedrijf biedt specialistische ondersteuning aan zowel werkgever als werknemer in het 1e, 2e en 3e spoortraject.

Lees hier meer over de algemene werkwijze, voorwaarden & regelingen.

Bezoekadres Traject BV

Pr. Hendrikkade 3a, 8801 JK Franeker

(T) 026 3397520  (E) info@trajectbv.org

Back To Top