skip to Main Content

Samen aan het werk, nieuwe uitdaging voor Andre Klomp

Nieuwe weg inslaan

Andre werd in 2020 bij ons aangemeld door het UWV in een Werkfit traject. Hij heeft altijd gewerkt als schilder, maar door gezondheidsklachten lukte dit helaas niet meer.

Tijdens de intake blijkt dat hij heel gemotiveerd is om te gaan werken. Andre heeft geen idee wat hij zou kunnen of willen nu zijn oude werk geen keuze meer is. Inmiddels is hij 55-plusser en dus zijn er wat minder mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Samen gaan we dan ook aan de slag om de mogelijkheden te onderzoeken. Het moet niet alleen een passende functie zijn, maar ook een passende werkomgeving. Andre houdt van gezelligheid en wil om die reden dus graag in een team werken. Daarnaast is zelfstandig werken ook belangrijk, want dat is hij gewend.

Nieuwe uitdaging Andre Klomp

Nuttige connecties

Jobstap Nijmegen is gevestigd in het Bedrijvencentrum (BCG) aan de Groenestraat in Nijmegen. We hebben korte lijnen met de relatiemanager van BCG, Ruud van Domburg. Hij staat voor ons klaar en wij vertellen hem wat onze dienstverlening inhoudt.

Ruud loopt dan ook gewoon vrolijk ons kantoor binnen op het moment dat hij op zoek is naar een handige Technisch Medewerker. Hij zoekt iemand die klussen kan doen én tevens goed in het BCG team past.  

Omdat we beide partijen kennen, is de match snel gemaakt. Andre en de vacature bij BCG, dat zou nog eens een passende combinatie kunnen zijn.

Weer aan het werk

Andre wordt voorgesteld aan Ruud en na twee gesprekken zijn beide partijen enthousiast. De functie biedt de nodige uitdaging en vrijheid, maar er is verder ook de persoonlijke klik. BCG wil Andre graag de kans bieden en Andre is positief om te starten. Hij krijgt een jaarcontract voor 16 uur in de week!

Samen werken heeft de juiste match opgeleverd: UWV, Andre, BCG en Jobstap!

Met een grote glimlach loopt Andre rond door het BCG, hij is heel erg blij met de mooie baan en het vertrouwen die hij bij BCG heeft gekregen.

“Andre heeft eindelijk rust gevonden in werk.”

Liesbeth Meij, Arbeidscoach bij Jobstap

Wat kan jij betekenen?

Wil jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om mee te doen? Neem voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden contact op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top