skip to Main Content

Radar Arbeidsintegratie vanaf 1 april onderdeel van Jobstap

Eindelijk is het zo ver. Janine & Marion van de arbeidsintegratietak van Stichting Radar, versterken vanaf per 1 april 2020 Jobstap team Heerlen. Wij zijn trots dat we in deze tijd twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Het inwerken zal op afstand plaatsvinden, maar we zijn ondertussen geoefend in het videobellen, dus dat gaat ons zeker ook lukken!

Vanaf 1 april 2020 is Radar Arbeidsintegratie onderdeel van Jobstap.
Inwerken met behoud van kilometers afstand!

Het belang van de cliënten voorop

Radar Arbeidsintegratie & Jobstap social enterprise hebben de afgelopen tijd verkend hoe ze elkaar kunnen versterken. Twee organisaties met hetzelfde DNA, bleek al snel. “Op 16 mei 2019 hebben we samen al een mooi symposium ‘In Gesprek over Jobcoaching’ vormgegeven bij de provincie Limburg. Dit smaakte naar meer!”, geeft arbeidscoach Nicolle Meijers (Jobstap) aan. Helaas kwam er een reorganisatie binnen Stichting Radar. Een van de gevolgen hiervan was dat de tak Arbeidsintegratie werd opgeheven. De kandidaten mochten hier niet de dupe van worden, dat was het streven. Waar mogelijk moesten zij hun vaste, vetrouwde jobcoach behouden. “We hebben dit kunnen bewerkstelligen door de twee medewerkers van Radar Arbeidsintegratie welkom te heten in ons Jobstap-team in Heerlen”, geeft Nicolle aan. In overleg met de kandidaten zelf én hun arbeidsdeskundige, zal de begeleiding gewoon doorgaan zoals voorheen.

Meer nieuws van Jobstap uit het Zuiden

Jobstap & Radar zien een vruchtbare samenwerking vol kansen tegemoet!
Houd onze website en socials in de gaten voor meer nieuws uit het Zuiden. Lees bijvoorbeeld dit artikel over het succesvolle Focusproject Jongeren van Jobstap en Werkorganisatie CGM. CGM durft te stellen dat zij nu alle kwetsbare jongeren in de gemeenten Cuijk, Mill, Grave en St Hubert in beeld heeft.


Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top