skip to Main Content

Provincie Limburg verlengt samenwerking

De Provincie Limburg vindt het belangrijk om een goede inclusieve werkgever te zijn en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden. In het kader van de Banenafspraak willen zij graag extra werkplekken creëren. Zij liepen echter tegen praktische zaken aan en vroegen Jobstap daarom om hen te ondersteunen in het behalen van de gewenste resultaten.

Proefperiode

Aan het begin van dit jaar zijn we gestart met een periode van van 3 maanden, met gemiddeld 4 uur per week. In die tijd zijn we langs gegaan bij afdelingen om plekken te creëren, hebben we vacatures uitgezet, netwerken in heel zuid Limburg aangesproken, hebben we oriënterende gesprekken met kandidaten gevoerd, waren we aanwezig bij sollicitatiegesprekken en boden we extra ondersteuning in jobcoaching.

Verlenging contract

De samenwerking tussen Provincie Limburg en Jobstap verliep goed. Zoals afgesproken hebben we na 3 maanden geëvalueerd. De Provincie Limburg is tevreden over het geleverde werk van Jobstap en heeft daarom het contract verlengd tot aan het eind van 2017 voor 6 uur per week.

Provincie Limburg en Jobstap: samen aan het werk en dat werkt!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top