skip to Main Content

ONZE WERKWIJZE

Ben je op zoek naar een betrokken coach in de regio, die een uitdagend begeleidingstraject kan oppakken? Dan ben je bij Stichting Jobstap aan het juiste adres. Wij hebben locaties en coaches door het hele land, zodat we altijd in de buurt zijn. Onze coaches hebben stuk voor stuk een sterk regionaal (werkgevers) netwerk opgebouwd, wat goed van pas komt tijdens trajecten. Lees hieronder meer over onze coaches, ons netwerk en hoe we kwaliteit borgen.

ONZE COACHES

Wij hebben noloc-gecertificeerde en ervaringsdeskundige coaches in huis. Stuk voor stuk bijten zij zich vast in trajecten, ze steken hun nek uit voor kandidaten en niet onbelangrijk; zij denken in mogelijkheden en kansen. Ze bundelen krachten in het regionale netwerk en hebben oog voor álle leefgebieden. Onze coaches zorgen ervoor dat vele kandidaten blijvend meedoen op de arbeidsmarkt. Een missie die we gezamenlijk nastreven! Kandidaten geven vaak terug dat ze hun coach vertrouwen.

ONS NETWERK

Stichting Jobstap heeft vestigingen en coaches door het hele land. Onze teams zijn regionaal actief en hebben een regionaal netwerk opgebouwd. Om zoveel mogelijk duurzame dienstverbanden te sluiten tussen werkgevers en werknemers, gaan we samen aan het werk met partners uit ons netwerk: UWV, gemeenten, werkgevers, sociale partners, PRO en VSO en andere labels van de Jobstap Groep. Onze coaches vormen vaak de spin in ‘t web en maken de vertaalslag tussen verschillende betrokkenen.

GEGARANDEERD KWALITEIT

Kwalitatieve dienstverlening vinden wij erg belangrijk. Daarom proberen wij met z’n allen iedere dag iets beter te worden in wat wij doen. Zo zijn de meeste coaches noloc-geregistreerd en dragen wij als organisatie het Blik op Werk keurmerk. Wij hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring in huis en blijven ons ontwikkelen. In de samenwerking met partners en opdrachtgevers, door middel van bijscholing vanuit Jobstap Educatyf en natuurlijk in de praktijk. Wij dragen graag bij aan innovatieve projecten voor inclusie.

ONZE KERNWAARDEN

We hebben de volgende kernwaarden hoog in het vaandel:

  • Sprankelend; we zijn gedreven in ons werk en geven op een eigen, professionele manier invulling aan een traject.
  • Betrokken; we steken onze nek uit voor clienten en hebben aandacht voor álle leefgebieden.
  • Verbindend; we bundelen krachten in het regionale netwerk.
  • Kwaliteit; we bijten ons vast in het traject en gaan voor het beste resultaat voor alle betrokkenen.
  • Betrouwbaar; we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
  • Ondernemend; we denken pro-actief mee, zien mogelijkheden en signaleren kansen.

KEURMERKEN

Erkend jobcoachbedrijf

Stichting Jobstap heeft diverse keurmerken toegekend gekregen. Zo is Jobstap een UWV erkend jobcoachbedrijf. Het UWV werkt alleen samen met jobcoaches die zijn aangesloten bij een jobcoachorganisatie die door hen is erkend.

Blik op Werk

Daarnaast beschikken we over het Blik op Werk Keurmerk. Blik op Werk zet zich er voor in dat alle inwoners van Nederland, die kunnen, mogen en willen werken, daar een eerlijke kans op krijgen.

Dariuz

Daarnaast zijn diverse coaches van Jobstap DARIUZ gecertificeerd. Met deze methode kan een onafhankelijk en betrouwbare beoordeling gegeven worden van de loonwaarde van de betreffende medewerker.

Social Enterprise

Jobstap ziet het als haar taak om een lans te breken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven dat iedereen die zijn talent in wil zetten, kan meedoen in de maatschappij. Voor onze cliënten zetten we dan ook in op een passend dienstverband met groeimogelijkheden, zodat ze blijvend en duurzaam kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Daarnaast stimuleren we werkgevers om inclusief te ondernemen. Door onze maatschappelijke missie zijn wij een Social Enterprise.

Noloc

Tot slot zijn we aangesloten bij de branche-organisatie Noloc. Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. Bij Jobstap werken door het hele land heen coaches met een erkenning ‘Noloc register Jobcoach’.

Logo uwv erkend jobcoach-bedrijf
Logo Dariuz
Logo-social-enterprise
Blik op Werk logo

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top