skip to Main Content

ONZE WERKWIJZE

Ben je op zoek naar een betrokken coach in de regio, die een uitdagend begeleidingstraject kan oppakken? Dan ben je bij Jobstap aan het juiste adres. Onze arbeidscoaches begeleiden cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt en overtreffen meer dan eens de verwachtingen.

Als opdrachtgever of werkgever ben je altijd volledig betrokken bij onze dienstverlening. Want wij trekken sámen met onze klanten op. Zo krijg je het beste advies, de meest efficiënte ondersteuning en maken we de snelste verbindingen in ons grote netwerk. Samen aan het werk.

JOBSTAP AANPAK

Jobstap onderscheidt zich met 20 jaar kennis en kunde als het gaat om de begeleiding van een complexe doelgroep met afstand tot de arbeidsmarkt. Onze coaches bijten zich vast in begeleidingstrajecten. Ze steken hun nek uit voor cliënten, denken in mogelijkheden en signaleren arbeidskansen. Ze bundelen krachten in het regionale netwerk en hebben oog voor álle leefgebieden. Deze transitiecoaches zorgen ervoor dat vele kandidaten blijvend meedoen op de arbeidsmarkt.

Lees hier praktijkcases

GEGARANDEERD KWALITEIT

We hechten waarde aan de volgende kernwaarden:

  • Sprankelend; we zijn gedreven in ons werk en geven op een eigen, professionele manier invulling aan een traject.
  • Betrokken; we steken onze nek uit voor clienten en hebben aandacht voor álle leefgebieden.
  • Verbindend; we bundelen krachten in het regionale netwerk.
  • Kwaliteit; we bijten ons vast in het traject en gaan voor het beste resultaat voor alle betrokkenen.
  • Betrouwbaar; we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
  • Ondernemend; we denken pro-actief mee, zien mogelijkheden en signaleren kansen.

KEURMERKEN

Erkend jobcoachbedrijf

Jobstap heeft diverse keurmerken toegekend gekregen. Zo is Jobstap een UWV erkend jobcoachbedrijf. Het UWV werkt alleen samen met jobcoaches die zijn aangesloten bij een jobcoachorganisatie die door ons is erkend.

Blik op Werk

Daarnaast beschikken we over het Blik op Werk Keurmerk. Blik op Werk zet zich er voor in dat alle inwoners van Nederland, die kunnen, mogen en willen werken, daar een eerlijke kans op krijgen.

Dariuz

Daarnaast zijn diverse coaches van Jobstap DARIUZ gecertificeerd. Met deze methode kan een onafhankelijk en betrouwbare beoordeling gegeven worden van de loonwaarde van de betreffende medewerker.

Social Enterprise

Jobstap ziet het als haar taak om een lans te breken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven dat iedereen die zijn talent in wil zetten, kan meedoen in de maatschappij. We zetten dan ook in op een passend dienstverband voor onze cliënten met groeimogelijkheden, zodat ze blijvend en duurzaam kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Daarnaast stimuleren we werkgevers om inclusief te ondernemen. Door onze maatschappelijke missie zijn wij een Social Enterprise.

Noloc

Tot slot zijn we aangesloten bij de branche-organisatie Noloc. Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. Bij Jobstap werken door het hele land heen coaches met een erkenning ‘Noloc register Jobcoach’.

Logo uwv erkend jobcoach-bedrijf
blik-op-werk-keurmerk
Logo Dariuz
Logo-social-enterprise

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wanneer u met ons aan de slag gaat, werken we volgens onze algemene voorwaarden. Hierin staat wat u van ons kunt verwachten en wat we andersom van u verwachten.

Wilt u de algemene voorwaarden in zijn geheel inzien? Download dan hier onze algemene voorwaarden (PDF).

PRIVACY

Uw privacy staat voorop. Alles wat u met ons bespreekt is vertrouwelijk.

Jobstap heeft een eigen privacyreglement. Wilt u het inzien? Download dan hier het privacyreglement (PDF).
De privacyverklaring kunt u ook bekijken: privacyverklaring(PDF)

KLACHT?

Bent u ontevreden of is uw belang geschaad? Bespreek dit dan met de betrokkenen. Misschien is er sprake van een misverstand.

Neemt een gesprek de onvrede niet weg, dan kunt u een schriftelijke klacht bij ons indienen. In ons klachtenreglement (PDF) leest u hoe u dit kunt doen en wat de verdere procedure is.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

ca. 10
Back To Top