skip to Main Content

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Op zoek naar een zinvolle baan die je voldoening geeft? Kom jij tot je recht in een zelforganiserend team? Dan is Jobstap misschien dé werkgever voor jou.
Bekijk onze vacatures & solliciteer!

Bij Jobstap gaan we vanuit de Rijnlandse waarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap met elkaar om. Wie het weet mag het zeggen! Of je nu 10 jaar bij ons werkt of slechts één dag (Ilona Spijkerman, HR-manager)

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ORGANISATIE

Jobstap is een maatschappelijk betrokken organisatie. We gaan samen aan het werk voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Iedere dag bouwen wij aan duurzame dienstverbanden voor werknemers met een arbeidsbeperking. Werkgevers bieden wij passende begeleiding on the job. We hebben ruim 20 jaar ervaring en expertise in het begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, op iedere trede van de participatieladder.

SPECIALISTISCHE BEGELEIDING

Onze specialisten begeleiden mensen met een lichtverstandelijke beperking, autisme, NAH, gedragsproblematiek, psychishe klachten, een auditieve beperking of multiproblematiek. We begeleiden ze in diverse trajecten, zoals Werkfit Maken, Naar Werk, Modulaire re-integratiediensten en jobcoaching. Dit doen wij in opdracht van & in samenspraak met UWV, gemeenten, praktijkscholen en werkgevers. We streven ernaar elke dag de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

BEN JIJ ER OOK ZO EEN?

Samen zijn we iedere dag nóg wat beter in wat we doen. Onze coaches bijten zich gedreven vast in begeleidingstrajecten. Ze steken hun nek uit voor kandidaten, denken in mogelijkheden en signaleren arbeidskansen. Ze bundelen krachten in het regionale netwerk en houden oog voor álle leefgebieden. Zij zorgen ervoor dat vele werknemers met een arbeidsbeperking blijvend meedoen op de arbeidsmarkt.

Begin jij te stralen als je over je werk praat?

JUNIOR PROGRAMMA

Weinig of geen ervaring in het begeleiden van onze doelgroep? Niet getreurd, wij nemen ook junioren aan. Als junior volg je de 1-jarige jobcoachopleiding via Combo Emonomy. Tegelijkertijd doe je praktijkervaring op in een jobcoachteam in jouw regio. Wil jij de overstap maken? Neem contact op of solliciteer op een open vacature.

Social Footprint Jobstap

ONZE VACATURES

Team Zuid-Holland (standplaats Rotterdam) is op zoek naar een:

Jobcoach

Voor 28-36 uur per week 

Wat ga je doen?

 • Kandidaten begeleiden naar & in werk in diverse trajecten: Werkfit Maken, Modulaire diensten, Naar Werk, Jobcoaching. Werkgevers bied je praktische ondersteuning on the job.
 • Administratieve werkzaamheden: voortgang en afspraken vastleggen in rapportages, traject- en coachingsplannen.
 • Acquisitie: het voeren van klikgesprekken en onderhouden/uitbreiden van jouw regionale netwerk.

Past deze functie bij jou?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een passende hbo opleiding.
 • Je hebt affiniteit met onze missie en werkervaring met de doelgroep.
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Wajong en Participatiewet.
 • Je bent een teamplayer en draagt graag bij aan de kennis & kunde binnen het team.
 • Je hebt een eigen netwerk in de regio en/of affiniteit met netwerken.
 • Je hebt regio Zuid-Holland als woon-werkgebied.
 • Je hebt een rijbewijs B, een auto en bent bereid om te reizen.
 • Je voelt je verbonden met onze kernwaarden sprankelend, betrokken, ondernemend, betrouwbaar, kwaliteit gedreven en verbindend.

Weinig of geen ervaring in het begeleiden van onze doelgroep? Niet getreurd, wij nemen ook junioren aan. Vind op deze pagina ook meer informatie over het juniorenprogramma en eventuele openstaande vacatures voor junior coaches.  

Wat biedt Jobstap jou?  

Van betekenis zijn voor iemand die vervolgens blijvend kan meedoen op de arbeidsmarkt, dát is volgens onze collega’s zo mooi aan het werken bij Jobstap. Daarbij bepaal je je eigen agenda én krijg je de mogelijkheid om op kosten van Jobstap jouw Noloc-registratie jobcoach te behalen.

Natuurlijk hoort er ook een financiële beloning bij die afhankelijk van je kennis en ervaring wordt ingeschaald in FWG 50 volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Onze fulltime werkweek bedraagt 36 uur en vanuit de CAO kennen we een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33% bruto per jaar.

“Bij Jobstap gaan we vanuit de Rijnlandse waarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap met elkaar om. Wie het weet mag het zeggen! Of je nu 10 jaar bij ons werkt of slechts één dag.” (Ilona Spijkerman, HR-manager)

“Door dingen te doen, krijg je dingen gedaan. Samen in beweging komen en blijven, voor en met onze kandidaten. Met als resultaat de verzuchting van een kandidaat na passende plaatsing; ik wist niet dat vrije tijd zo heerlijk kon zijn.” (team Stedendriehoek)

Solliciteer direct!

Wakkert deze vacaturetekst bij jou een vuurtje aan? Dan zien wij jouw motivatie en cv graag tegemoet via personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘Jobcoach Rotterdam’. .Deze vacature sluit op zondag 4 december 2022.

Meer informatie?
Stel jouw vragen aan algemeen manager Wouter van der Haar via 06- 12 74 63 86 en wakker dat vuurtje verder aan door onze bedrijfsfilm te bekijken en verder te lezen via www.jobstap.nl/impact

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Open sollicitatie voor de functie van Arbeidscoach bij Jobstap

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Maar, wakkert onderstaande profielschets bij jou een vuurtje aan? Solliciteer dan nu open naar de functie van arbeidscoach bij Jobstap in jouw eigen regio. Wie niet waagt, wie niet wint! Je kunt jouw motivatiebrief en up-to-date CV mailen naar personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘open sollicitatie Arbeidscoach + betreffende regio’.

Wat houdt de functie in?

 • Anamnese en coördinatie van de intakefase, opstellen traject- en coachingsplannen en het begeleiden van de cliënt bij het verwerven en behouden van de arbeidsplaats middels jobfinding en jobcoaching;
 • Adviseren van cliënten, werkgevers en opdrachtgevers op het gebied van wet- en regelgeving (waaronder de participatiewet en quotumregeling), ondersteunen bij concrete hulpvragen en bij te ontwikkelen inclusie-projecten;
 • Actief het professionele netwerk uitbreiden en onderhouden met als doel nieuwe opdrachtgevers te genereren en te behouden.
 • Overige werkzaamheden zoals deze bij de uitvoering van de functie horen:
 1. Actief bijdragen aan teamoverleg en informatie delen met collega’s;
 2. Correct en tijdig vastleggen van gemaakte afspraken, rapportages opstellen en werken binnen de gestelde kaders van de organisatie;
 3. Op constructieve wijze feedback geven aan collega’s en de organisatie met als doel elke dag als individu en als team beter te gaan functioneren.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ondersteund door een HBO MWD opleiding of iets van gelijke aard;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met jongeren met een arbeidsbeperking, gedragsproblematiek, NAH en/of andere beperkingen;
 • Relevante werkervaring op het gebied van acquisitie;
 • Op de hoogte van wet- en regelgeving, alsmede kennis van nieuwe methodes en technieken en volgt ontwikkelingen in het vakgebied op de voet;
 • In bezit van auto en rijbewijs B en bereid tot reizen;
 • Flexibel, tact en durf.

Ons aanbod

Jobstap biedt een marktconforme beloning die is ingeschaald in FWG 50 volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Wij kennen een werkweek van 36 uur en vanuit de CAO is een gegarandeerde eindejaarsuitkering vastgesteld van 8,33% bruto per jaar. Daarnaast kom je terecht in een maatschappelijk betrokken organisatie, waarin we op basis van inspiratie, motivatie en vertrouwen met elkaar en met onze cliënten omgaan.

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe

Back To Top