skip to Main Content

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Op zoek naar een werkplek waar jij professionele ruimte krijgt binnen een Rijnlandse besturingsfilosofie? Ben jij op zoek naar eigen regie, verantwoordelijkheid en regelmogelijkheden binnen je functie en werkzaamheden? Wil jij graag invloed uit kunnen oefenen in een omgeving met een open communicatiecultuur? Dan is Jobstap dé werkgever voor jou. Kijk snel voor welke locaties we vacatures hebben.

Social Footprint Jobstap

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ORGANISATIE

Jobstap is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij hebben de missie om arbeidsparticipatie voor iedereen mogelijk te maken, met én zonder beperkingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van mensen met een beperking naar een passend dienstverband met groeimogelijkheden. Dit doen we op een duurzame en gelijkwaardige manier. Hierdoor hebben wij ruime kennis van de arbeidsmarkt en de doelgroepen.

TROTSE PROFESSIONALS

Wij zijn specialisten op het gebied van mensen met een lichtverstandelijke beperking, autismeverwante stoornis, NAH, gedragsproblematiek, lichamelijke of auditieve beperking. We zorgen ervoor dat we hen die werkplek aan kunnen bieden die past binnen hun wensen en mogelijkheden. Dit doen we in opdracht van & samenspraak met UWV, gemeenten, praktijkscholen en werkgevers. We streven ernaar elke dag wat beter te worden en de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

BEN JIJ ER OOK ZO EEN?

We werken met een team van professionals die trots zijn op hun vak en elke dag een beetje beter willen worden in dat wat ze doen. Ben jij die vakkundige, verantwoordelijke, communicatief vaardige en enthousiaste nieuwe collega met ervaring binnen de doelgroep en kom jij het beste tot je recht in een zelf organiserend team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hieronder welke vacatures we hebben of ga voor een open sollicitatie. 

ONZE VACATURES

Ter aanvulling van ons hoofdkantoor in Velp zijn wij per direct op zoek naar 2 collega’s die in een duobaan invulling geven aan de functie van:

Management assistent

Voor 20-36 uur per week

Wat ga je doen?

Management ondersteuning

 • Agendabeheer voor bestuurder en MT
 • Voorbereiden, notuleren en follow up van diverse vergaderingen
 • Maken van presentaties (Powerpoint/Prezi)
 • Verzorgen van correspondentie, redigeren van teksten
 • Planning & organisatie van strategiedagen

Algemene ondersteuning

 • Planning & organisatie van landelijke (thema)bijeenkomsten en trainingen
 • Inplannen van afspraken met externen
 • Opstellen van diverse documenten en de opvolging en archivering hiervan
 • Beantwoorden telefoonverkeer en e-mail
 • Fungeren als vraagbaak
 • Secretariële & administratieve ondersteuning

Wat heb je nodig?
We zijn op zoek naar twee collega’s, die aanvullend aan elkaar aan het werk gaan. De kracht zit in de combinatie.

 • HBO of MBO+ werk- en denkniveau
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen de diversiteit aan werkzaamheden;
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen;
 • Gedegen kennis van diverse computerprogramma’s;
 • Accuraat, integer en communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift;
 • Je kan goed luisteren, bent klantvriendelijk en hebt tact;
 • Woonachtig in Arnhem of in de directe omgeving hiervan.

Wat bieden wij jou?

Jobstap biedt een marktconforme beloning die is ingeschaald in FWG 45 of FWG 50 (afhankelijk van kennis en ervaring) volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Wij kennen een werkweek van 36 uur en vanuit de CAO is een gegarandeerde eindejaarsuitkering vastgesteld van 8,33% bruto per jaar. Daarnaast kom je terecht in een maatschappelijk betrokken organisatie, waarin we op basis van inspiratie, motivatie en vertrouwen met elkaar en met onze cliënten omgaan.

Informatie en reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona Spijkerman, HR-manager, via 06-228 70 143.  Je motivatiebrief met recent CV mag je mailen naar afdeling P&O, via personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘management assistent’. Graag zien we op je CV in ieder geval 1 referentie staan die we desgewenst kunnen bellen/mailen.

De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 30 januari 2022. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 7 februari 2022. De tweede gesprekken vinden plaats op dinsdag 15 februari 2022. Tussen het eerste en het tweede gesprek zullen we Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) inzetten.

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten. Wij nodigen ook kandidaten met een registratie in het doelgroep register van harte uit om te solliciteren.

Open sollicitatie voor de functie van Arbeidscoach bij Jobstap

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Maar, wakkert onderstaande profielschets bij jou een vuurtje aan? Solliciteer dan nu open naar de functie van arbeidscoach bij Jobstap in jouw eigen regio. Wie niet waagt, wie niet wint! Je kunt jouw motivatiebrief en up-to-date CV mailen naar personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘open sollicitatie Arbeidscoach + betreffende regio’.

Wat houdt de functie in?

 • Anamnese en coördinatie van de intakefase, opstellen traject- en coachingsplannen en het begeleiden van de cliënt bij het verwerven en behouden van de arbeidsplaats middels jobfinding en jobcoaching;
 • Adviseren van cliënten, werkgevers en opdrachtgevers op het gebied van wet- en regelgeving (waaronder de participatiewet en quotumregeling), ondersteunen bij concrete hulpvragen en bij te ontwikkelen inclusie-projecten;
 • Actief het professionele netwerk uitbreiden en onderhouden met als doel nieuwe opdrachtgevers te genereren en te behouden.
 • Overige werkzaamheden zoals deze bij de uitvoering van de functie horen:
 1. Actief bijdragen aan teamoverleg en informatie delen met collega’s;
 2. Correct en tijdig vastleggen van gemaakte afspraken, rapportages opstellen en werken binnen de gestelde kaders van de organisatie;
 3. Op constructieve wijze feedback geven aan collega’s en de organisatie met als doel elke dag als individu en als team beter te gaan functioneren.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ondersteund door een HBO MWD opleiding of iets van gelijke aard;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met jongeren met een arbeidsbeperking, gedragsproblematiek, NAH en/of andere beperkingen;
 • Relevante werkervaring op het gebied van acquisitie;
 • Op de hoogte van wet- en regelgeving, alsmede kennis van nieuwe methodes en technieken en volgt ontwikkelingen in het vakgebied op de voet;
 • In bezit van auto en rijbewijs B en bereid tot reizen;
 • Flexibel, tact en durf.

Ons aanbod

Jobstap biedt een marktconforme beloning die is ingeschaald in FWG 50 volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Wij kennen een werkweek van 36 uur en vanuit de CAO is een gegarandeerde eindejaarsuitkering vastgesteld van 8,33% bruto per jaar. Daarnaast kom je terecht in een maatschappelijk betrokken organisatie, waarin we op basis van inspiratie, motivatie en vertrouwen met elkaar en met onze cliënten omgaan.

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe

ca. 10
Back To Top