skip to Main Content

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Stichting Jobstap is een landelijke re-integratie- en jobcoachorganisatie zonder winstoogmerk. We gaan samen aan het werk voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Iedere dag bouwen wij aan duurzame dienstverbanden voor werknemers met een arbeidsuitdaging. Werkgevers bieden wij passende begeleiding on the job.

Onze specialisten hebben ruim 20 jaar kennis & ervaring in huis als het gaat om de begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel, een auditieve beperking, gedragsproblematiek, psychische klachten of een combinatie. Wij begeleiden kandidaten op iedere trede van de participatieladder. Dit doen wij in opdracht van en in samenspraak met het UWV (Wajongers), gemeenten (Participanten), Praktijkscholen en werkgevers.

Zoek jij een zinvolle baan? Begin jij te stralen als je hierover praat? Wil je blijven ontwikkelen binnen een zelf organiserend team? Dan is Jobstap misschien dé werkgever voor jou!
Bekijk onze vacatures & solliciteer!

Bij Jobstap gaan we vanuit de Rijnlandse waarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap met elkaar om. Wie het weet mag het zeggen! Of je nu 10 jaar bij ons werkt of slechts één dag (Ilona Spijkerman, HR-manager)

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ORGANISATIE

Jobstap is een maatschappelijk betrokken organisatie. We gaan samen aan het werk voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Iedere dag bouwen wij aan duurzame dienstverbanden voor werknemers met een arbeidsuitdaging. Werkgevers bieden wij passende begeleiding on the job. We hebben ruim 20 jaar ervaring en expertise in het begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, op iedere trede van de participatieladder.

SPECIALISTISCHE BEGELEIDING

Onze specialisten begeleiden mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme, NAH, gedragsproblematiek, psychische klachten, een auditieve beperking of multiproblematiek. We begeleiden ze in diverse trajecten, zoals Werkfit Maken, Naar Werk, Modulaire re-integratiediensten en jobcoaching. Dit doen wij in opdracht van & in samenspraak met UWV, gemeenten, praktijkscholen en werkgevers. We streven ernaar elke dag de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

BEN JIJ ER OOK ZO EEN?

Samen zijn we iedere dag nóg wat beter in wat we doen. Onze coaches bijten zich gedreven vast in begeleidingstrajecten. Ze steken hun nek uit voor kandidaten, denken in mogelijkheden en signaleren arbeidskansen. Ze bundelen krachten in het regionale netwerk en houden oog voor álle leefgebieden. Zij zorgen ervoor dat vele werknemers met een arbeidsuitdaging blijvend meedoen op de arbeidsmarkt.

Begin jij te stralen als je over je werk praat?

JUNIOR PROGRAMMA

Weinig of geen ervaring in het begeleiden van onze doelgroep? Niet getreurd, wij nemen ook junioren aan. Als junior volg je de 1-jarige jobcoachopleiding via Combo Emonomy. Tegelijkertijd doe je praktijkervaring op in een jobcoachteam in jouw regio. Wil jij de overstap maken? Neem contact op of solliciteer op een open vacature.

Social Footprint Jobstap

ONZE VACATURES

Team Gelderland – Zuid/ Noord-Brabant is op zoek naar een:

Jobcoach

Voor 24 – 32 uur per week in de regio Eindhoven

Wat biedt Jobstap jou?  

Van betekenis zijn voor iemand die vervolgens blijvend kan meedoen op de arbeidsmarkt, dát is volgens onze collega’s zo mooi aan het werken bij Jobstap. Daarbij bepaal je je eigen agenda én krijg je de mogelijkheid om op kosten van Jobstap jouw Noloc-registratie jobcoach te behalen.

Natuurlijk hoort er ook een financiële beloning bij die afhankelijk van je kennis en ervaring wordt ingeschaald in FWG 50 volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Onze fulltime werkweek bedraagt 36 uur en vanuit de CAO kennen we een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33% bruto per jaar.

Wat ga je doen?

 • Kandidaten begeleiden naar & in werk in diverse trajecten: Werkfit Maken, Modulaire diensten, Naar Werk, Jobcoaching. Werkgevers bied je praktische ondersteuning on the job.
 • Administratieve werkzaamheden: voortgang en afspraken vastleggen in rapportages, traject- en coachingsplannen.
 • Acquisitie: het voeren van klikgesprekken en onderhouden/uitbreiden van jouw regionale netwerk.

Past deze functie bij jou?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een passende hbo opleiding.
 • Je hebt affiniteit met onze missie en werkervaring met de doelgroep.
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Wajong en Participatiewet.
 • Je bent een teamplayer en draagt graag bij aan de kennis & kunde binnen het team.
 • Je hebt een eigen netwerk in de regio en/of affiniteit met netwerken.
 • Je hebt regio Eindhoven als woon-werkgebied.
 • Je hebt een rijbewijs B, een auto en bent bereid om te reizen.
 • Je voelt je verbonden met onze kernwaarden sprankelend, betrokken, ondernemend, betrouwbaar, kwaliteit gedreven en verbindend.

Solliciteer direct!

Wakkert deze vacature tekst bij jou een vuurtje aan? Dan zien wij jouw motivatie en cv graag tegemoet via personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘Jobcoach regio Eindhoven’.

Meer informatie?
Stel jouw vragen aan onze HR-Manager Ilona Spijkerman via 06-228 70 143 en wakker dat vuurtje verder aan door onze bedrijfsfilm te bekijken en verder te lezen via www.jobstap.nl/impact

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe

Back To Top