skip to Main Content

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Op zoek naar een zinvolle baan die je voldoening geeft? Kom jij tot je recht in een zelforganiserend team? Dan is Jobstap misschien dé werkgever voor jou.
Bekijk onze vacatures & solliciteer!

Bij Jobstap gaan we vanuit de Rijnlandse waarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap met elkaar om. Wie het weet mag het zeggen! Of je nu 10 jaar bij ons werkt of slechts één dag (Ilona Spijkerman, HR-manager)

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ORGANISATIE

Jobstap is een maatschappelijk betrokken organisatie. We gaan samen aan het werk voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Iedere dag bouwen wij aan duurzame dienstverbanden voor werknemers met een arbeidsbeperking. Werkgevers bieden wij passende begeleiding on the job. We hebben ruim 20 jaar ervaring en expertise in het begeleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, op iedere trede van de participatieladder.

SPECIALISTISCHE BEGELEIDING

Onze specialisten begeleiden mensen met een lichtverstandelijke beperking, autisme, NAH, gedragsproblematiek, psychishe klachten, een auditieve beperking of multiproblematiek. We begeleiden ze in diverse trajecten, zoals Werkfit Maken, Naar Werk, Modulaire re-integratiediensten en jobcoaching. Dit doen wij in opdracht van & in samenspraak met UWV, gemeenten, praktijkscholen en werkgevers. We streven ernaar elke dag de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

BEN JIJ ER OOK ZO EEN?

Samen zijn we iedere dag nóg wat beter in wat we doen. Onze coaches bijten zich gedreven vast in begeleidingstrajecten. Ze steken hun nek uit voor kandidaten, denken in mogelijkheden en signaleren arbeidskansen. Ze bundelen krachten in het regionale netwerk en houden oog voor álle leefgebieden. Zij zorgen ervoor dat vele werknemers met een arbeidsbeperking blijvend meedoen op de arbeidsmarkt.

Begin jij te stralen als je over je werk praat?

JUNIOR PROGRAMMA

Weinig of geen ervaring in het begeleiden van onze doelgroep? Niet getreurd, wij nemen ook junioren aan. Als junior volg je de 1-jarige jobcoachopleiding via Combo Emonomy. Tegelijkertijd doe je praktijkervaring op in een jobcoachteam in jouw regio. Wil jij de overstap maken? Neem contact op of solliciteer op een open vacature.

Social Footprint Jobstap

ONZE VACATURES

Team Heerlen is op zoek naar een:

Jobcoach

Voor 24 -36 uur per week 

Wat ga je doen?

 • Kandidaten begeleiden naar & in werk in diverse trajecten: Werkfit Maken, Modulaire diensten, Naar Werk, Jobcoaching. Werkgevers bied je praktische ondersteuning on the job.
 • Administratieve werkzaamheden: voortgang en afspraken vastleggen in rapportages, traject- en coachingsplannen.
 • Acquisitie: het voeren van klikgesprekken en onderhouden/uitbreiden van jouw regionale netwerk.

Past deze functie bij jou?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een passende hbo opleiding.
 • Je hebt affiniteit met onze missie en werkervaring met de doelgroep.
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Wajong en Participatiewet.
 • Je bent een teamplayer en draagt graag bij aan de kennis & kunde binnen het team.
 • Je hebt een eigen netwerk in de regio en/of affiniteit met netwerken.
 • Je hebt regio Heerlen als woon-werkgebied.
 • Je hebt een rijbewijs B, een auto en bent bereid om te reizen.
 • Je voelt je verbonden met onze kernwaarden sprankelend, betrokken, ondernemend, betrouwbaar, kwaliteit gedreven en verbindend.

Weinig of geen ervaring in het begeleiden van onze doelgroep? Niet getreurd, wij nemen ook junioren aan. Vind op deze pagina ook meer informatie over het juniorenprogramma en eventuele openstaande vacatures voor junior coaches.  

Wat biedt Jobstap jou?  

Van betekenis zijn voor iemand die vervolgens blijvend kan meedoen op de arbeidsmarkt, dát is volgens onze collega’s zo mooi aan het werken bij Jobstap. Daarbij bepaal je je eigen agenda én krijg je de mogelijkheid om op kosten van Jobstap jouw Noloc-registratie jobcoach te behalen.

Natuurlijk hoort er ook een financiële beloning bij die afhankelijk van je kennis en ervaring wordt ingeschaald in FWG 50 volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Onze fulltime werkweek bedraagt 36 uur en vanuit de CAO kennen we een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33% bruto per jaar.

“Bij Jobstap gaan we vanuit de Rijnlandse waarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap met elkaar om. Wie het weet mag het zeggen! Of je nu 10 jaar bij ons werkt of slechts één dag.” (Ilona Spijkerman, HR-manager)

Solliciteer direct!

Wakkert deze vacaturetekst bij jou een vuurtje aan? Dan zien wij jouw motivatie en cv graag tegemoet via personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘Jobcoach Heerlen’

Nog vragen? Schroom niet en neem contact op met onze Algemeen Manager, Wouter van der Haar. Hij is bereikbaar op 06- 12 74 63 86.

De sluitingsdatum van deze vacature is 19 juni 2022.

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Ter aanvulling van ons team op het hoofdkantoor in Velp

zijn wij per direct op zoek naar een

Administratief Medewerker (Office Medewerker)

voor 24 uur per week

Functie-inhoud

 Zelfstandig uitvoeren van administratieve werkprocessen;

 • Genereren, bewerken en rangschikken van gegevens uit bestanden en dossiers;
 • Cliëntadministratie;
 • Verwerken van in- en uitgaande e-mail, post en telefoon;
 • Overige werkzaamheden zoals deze bij de uitvoering van de functie horen:
 1. Actief bijdragen aan teamoverleg en informatie delen met collega’s.
 2. Op constructieve wijze feedback geven aan collega’s en de organisatie met als doel elke dag als individu en als team beter te gaan functioneren.

 Functie-eisen

 • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur ondersteund door een MBO opleiding richting administratie;
 • Liefst met relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen de diversiteit aan werkzaamheden;
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen;
 • Gedegen kennis van diverse computerprogramma’s;
 • Accuraat, integer en communicatief vaardig;
 • Ervaring en/of affiniteit met IT;
 • Flexibel, tact en durf.

Ons aanbod

Jobstap biedt een marktconforme beloning die is ingeschaald in FWG 45 volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Wij kennen een werkweek van 36 uur en vanuit de CAO is een gegarandeerde eindejaarsuitkering vastgesteld van 8,33% bruto per jaar. Daarnaast kom je terecht in een maatschappelijk betrokken organisatie, waarin we op basis van inspiratie, motivatie en vertrouwen met elkaar en met onze cliënten omgaan.

 “Bij Jobstap gaan we vanuit de Rijnlandse waarden verbinding, vertrouwen en vakmanschap met elkaar om. Wie het weet mag het zeggen! Of je nu 10 jaar bij ons werkt of slechts één dag.” (Ilona Spijkerman, HR-manager)

Informatie en reageren

Onze voorkeur gaat uit naar één persoon voor 24 uur, maar eventueel kan de functie ook in een duobaan worden vormgegeven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin Hendriks, Manager Bedrijfsvoering, via 026-3397520 en verwijzen wij jou ook naar www.effectyf.nl en www.jobstap.nl. Een uitgebreid profiel is te verkrijgen bij de afdeling personeelszaken, per mail via personeelszaken@jobstap.nl.

Je motivatiebrief met recent CV mag je mailen naar afdeling P&O, via personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘Administratief Medewerker’.

De sluitingsdatum van deze vacature is 26 juni 2022. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 28 juni 2022 (je wordt in de middag van 27 juni 2022 gebeld voor een uitnodiging als je bij de selectie zit) en de tweede gesprekken op dinsdag 5 juli op ons kantoor in Velp.

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten. Wij nodigen ook kandidaten met een registratie in het doelgroep register van harte uit om te solliciteren.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe

Back To Top