skip to Main Content

SAMENWERKEN MET JOBSTAP

Hoe pak je inclusief ondernemen aan, als onderwijsinstelling, gemeente of bedrijf? Schakel ons in en wij ondersteunen je hierbij. Je kunt bij ons diverse diensten afnemen (zie Onze diensten) of slechts 1 product. We zijn precies voor hetgeen in te zetten, waarbij je ondersteuning kunt gebruiken. Wij weten hoeveel er komt kijken bij de inclusietransitie; daar heb je de juiste kennis en expertise bij nodig. In overleg bepalen we welke vorm hier het beste bij past, bijvoorbeeld een presentatie, een workshop of jobcoaching.

We hebben ons aanbod aangepast op 3 markten:

Samenwerking met maatschappelijke partners

Jobstap werkt samen met verschillende maatschappelijke organisaties. Werk je bij een organisatie, waar maatschappelijk belang voorop staat? Neem dan eens contact op, dan kijken we hoe we onze krachten gaan bundelen. Door ons landelijke netwerk zijn we in staat snel te schakelen, full-service te bieden én samen die inclusieve voetafdruk in NL te vergroten.

ZAKELIJKE MARKT

Bent u werkzaam in de zakelijke markt? Lees dan hier meer over onze dienstverlening voor bedrijven.

GEMEENTEN

Werkt u bij een gemeente? Lees dan hier meer over onze dienstverlening voor gemeenten.

ZORG EN ONDERWIJS

Werkt u bij een zorg- of onderwijsinstelling? Lees dan hier meer over onze dienstverlening voor zorg en onderwijs.

ERVARINGEN

Hoe denken onze kandidaten, opdrachtgevers en verwijzers over de samenwerking met Jobstap? Wat vinden ze van onze bemiddeling, jobcoaching en expertise? Bij Ervaringen vindt u ervaringen van kandidaten en zakelijke relaties. Wij zijn trots op de samenwerking met partijen als:

Princes Máxima Centrum

Wij zijn trots op de samenwerking met verwijzers zoals het Princes Máxima Centrum. Samen zorgen we ervoor dat patiënten de juiste begeleiding krijgen naar passend werk. Lees verder over deze partnership.

ISS Facility Services

Wij zijn trots op de samenwerking met opdrachtgevers zoals ISS. Samen zorgen we ervoor dat vele kandidaten uit de doelgroep duurzaam meedoen op de arbeidsmarkt. Lees verder over deze partnership.

Gemeente CGM

Wij zijn trots op de samenwerking met opdrachtgevers zoals Gemeente CGM. Samen zorgen we ervoor dat vele kandidaten uit de doelgroep duurzaam meedoen op de arbeidsmarkt. Lees verder over deze partnership.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top