skip to Main Content

ONS LANDELIJKE NETWERK

Bij Stichting Jobstap geloven we dat iedereen wil meedoen in de maatschappij, ook als er sprake is van een arbeidsuitdaging. Om zoveel mogelijk duurzame dienstverbanden te sluiten tussen werkgevers en werknemers, gaan we samen aan het werk met partners uit ons landelijke netwerk. Jobstap vormt in trajecten vaak de spin in ‘t web tussen allerlei organisaties en individuen die met ons een steen willen verleggen in de maatschappij.

Jobstap netwerk

UWV EN GEMEENTEN

Al ruim 20 jaar werken wij samen met UWV en gemeenten door het hele land. Door de juiste begeleiding te bieden aan kandidaten met een arbeidsuitdaging, zorgen we ervoor dat ook deze groep kan participeren in de maatschappij. Onze coaches hebben persoonlijk contact met arbeidsdeskundigen van UWV en gemeenteconsulenten in de regio.

WERKGEVERS

Stichting Jobstap is landelijk actief en heeft coaches in iedere regio. Alle teams hebben een breed regionaal netwerk met veel werkgevers. Dit blijkt in ieder traject weer waardevol te zijn voor snel schakelen voor een werkervaringsplek of baan. Werkgevers ondersteunen wij bij inclusief ondernemen van A tot Z.

PRO EN VSO

Van oudsher begeleiden wij jongeren en zo werken wij ook al heel lang samen met PRO en VSO scholen. We begeleiden leerlingen die extra aandacht en begeleiding kunnen gebruiken bij het vinden van geschikt werk. Sinds een aantal jaren bieden wij ook stagebegeleiding. Hierbij komt ons landelijke werkgeversnetwerk goed van pas.

SOCIALE PARTNERS

Gelukkig zijn wij niet de enige organisatie die zich hard maakt voor een prettige samenleving waarin iedereen kan participeren. Niet voor niks werken we landelijk samen met UWV, gemeenten en werkgevers. Daarnaast zijn we aangesloten bij Social Enterprise NL en OVAL. We sluiten nog wel eens partnerships met andere (maatschappelijke) organisaties, zoals Everyday Heroes, De Normaalste Zaak en Combo Emonomy. We versterken elkaar op het gebied van kennis en dienstverlening.

JOBSTAP GROEP

Bij inclusief ondernemen komt (helaas) veel kijken. Daarom zijn er in de loop der tijd verschillende labels opgezet die gezamenlijk de Jobstap Groep vormen. Effectyf BV begeleidt werknemers en werkgevers bij specialistische re-integratie, vanuit Jobstap Educatyf bieden we trainingen voor inclusie en WerkRaat biedt leerwerkplekken voor jongeren en (jong)volwassenen met een overbrugbare afstand tot onderwijs en arbeidsmarkt.

UITZENDBUREAU NOORD

Jobstap werkt voor detacheren samen met Noord Uitzendbureau. Noord Uitzendbureau heeft ruime ervaring met het uitzenden, payrollen en detacheren van werknemers in het algemeen en de doelgroepen waarmee Jobstap werkt in het bijzonder. De detachering van de doelgroepen waarmee Jobstap werkt worden door Noord Uitzendbureau uitgevoerd. Noord Uitzendbureau regelt de verloning, inclusief de reservering van vakantiegeld. Noord Uitzendbureau is NEN gecertificeerd.

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top