IMPACT VOOR EEN INCLUSIEVE ARBEIDSMARKT

Het is best lastig om als organisatie te laten zien welke concrete meerwaarde je biedt binnen de maatschappij en op welke manieren je positieve verandering aanzwengelt. Daarom gaan we hier ieder jaar goed voor zitten. Aan de hand van beschikbare data uit het voorgaande jaar, maken we een impactoverzicht met resultaten en actuele ontwikkelingen voor een inclusieve samenleving met voor iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Kijk je mee?

Al 20 jaar een begrip in jobcoaching en re-integratie
Actief in ruim 82 gemeenten
Met 79% succesvol het trajectdoel behaald
Winnaar van de UWV UIL-award
Ruim 8000 warme relaties
Tevredenheidsscore: 8,6
Download impactoverzicht 2020

Stichting Jobstap is onderdeel van de Jobstap Groep. Door krachten te bundelen, vergroten we onze impact en sluiten we optimaal aan bij de vraag op de arbeidsmarkt. We bieden de full-service voor een brede doelgroep: van jobcoaching en training tot aan re-integratie spoor 1,2,3 en advies op het gebied van inclusief werkgeverschap.

In 2020 begeleidden we 1844 kandidaten naar & in werk en behaalden we met 79% hiervan succesvol het trajectdoel. Onze transitiecoaches bieden maatwerk, met oog voor álle leefgebieden, en gaan uit van talent, kansen en mogelijkheden. Naast werknemers ondersteunen wij ook werkgevers bij inclusief werkgeverschap.

Voor het nastreven van onze missie & visie zoeken we continu naar nieuwe manieren om invulling te geven aan sociaal ondernemerschap voor inclusie. Zo  startten we in 2019 de pilot van het Werkfitbeweegtraject, hielpen SpeakSee testen, trainden ruim 100 werkbegeleiders en ondertekenden het Charter Diversiteit.

“Voor mij is ondernemen met ‘impact’ een voorwaarde voor de transformatie naar een organisatie waar maatschappelijke meerwaarde centraal staat. Een organisatie die gekenmerkt wordt door een innovatieve cultuur, waarin missie, waarden en integriteit continu de boventoon voeren. Doordat wij zo’n organisatie zijn, kunnen we adequaat reageren op de snel veranderende wereld en impact maken op de directe en indirecte omgeving van onze klanten.”

Ton van Trienen, bestuurder Jobstap Groep

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij jou in de buurt geen kantoor? Geen probleem, we komen graag naar je toe.

Schrijf je in voor de Jobstap nieuwsbrief