skip to Main Content

OVER JOBSTAP

Bij Stichting Jobstap geloven we dat iedereen wil meedoen in de maatschappij. Want iedereen wil talenten inzetten en bouwen aan een toekomst met perspectief, ook als er sprake is van een arbeidsuitdaging.

Impact first

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt. Dus bouwen we aan duurzame dienstverbanden voor werknemers met een arbeidsuitdaging. Daarnaast bieden we voor werkgevers passende begeleiding on the job. Blijvend meedoen op de arbeidsmarkt, dat wil toch iedereen? Daarom is onze dienstverlening gericht op het maken van impact – in plaats van winst – voor een inclusieve samenleving met voor iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Kernwaarden Jobstap

SOCIAAL ONDERNEMEN

Stichting Jobstap is een social enterprise en ons doel is dan ook om de wereld een stukje beter te maken. Dit doen we o.a. samen met andere sociale ondernemingen die ook aangesloten zijn bij Social Enterprise NL.

De kenmerken van onze social enterprise:

  • Impact first: onze maatschappelijke missie staat voorop.
  • Geen winstoogmerk: winst als middel, niet als doel.
  • Transparante en eerlijke dienstverlening: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Samen met ons landelijke netwerk wakkeren we maatschappelijke verandering aan voor een inclusieve arbeidsmarkt.

GEDREVEN PROFESSIONALS

Als social enterprise werken we zonder winstoogmerk. Wij werken vanuit ons hart voor een missie. Onze enthousiaste en daadkrachtige arbeidscoaches doen dit in kleine teams, vanuit vestigingen verspreid over het land.

Jobstap heeft sinds 2007 het Blik op Werk Keurmerk. We hebben alle kennis en kunde in eigen huis, voor zowel regie als uitvoering. Alles onder één dak!

AFSTAND OVERBRUGGEN

Bij Stichting Jobstap geloven we dat iedereen wil meedoen in de maatschappij, ook als er sprake is van een arbeidsuitdaging.

Al sinds 2000 maken we de match tussen werknemers met een arbeidsuitdaging en inclusieve werkgevers. Zo ontstaat er een dienstverband met groeimogelijkheden. Gezamenlijk overbruggen we de afstand tussen deze werknemers en de arbeidsmarkt.

SPECIALISATIE

We hebben ruim 20 jaar aan kennis en ervaring in huis wat betreft de volgende doelgroepen:

We begeleiden ook mensen met een ziektewet- of WIA-uitkering. In de praktijk is er regelmatig sprake van multiproblematiek.

RAAD VAN TOEZICHT

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top