skip to Main Content

Opleiding Inclusief Werkgeverschap

Meld je nu aan

Inclusief werkgeverschap is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Daarom ontwikkelden we samen met NIDI Bedrijfsopleidingen de eerste integrale opleiding op het snijvlak van Duurzame Inzetbaarheid en Inclusie in Nederland. Krijg jij in je werk te maken met inclusiebeleid? Meld je dan nu aan!

Het resultaat

Na het volgen van deze opleiding ben jij een expert die met overtuigingskracht kan adviseren & strategisch beleid kan maken op het gebied van inclusie binnen organisaties. Je weet haarfijn een prioriteitenplan uit te leggen waarbij je inzoomt op de echte succesfactoren en waarop je nieuwe KPI’s kunt zetten. Daarnaast weet je deze prioriteiten in de tijd weg te zetten waarbij de quick-wins het vertrekpunt zijn. Creatief als je bent adviseer je vanuit je eigen mening en visie van de organisatie. Jij voegt waarde toe.

Meer lezen?

Op 4 juni 2019 staat deze 3-daagse opleiding weer gepland. Wil je meer lezen over de thema’s die aan bod komen? En je aanmelden? Klik hier door naar de website van NIDI & meld je aan. Zien we jou 4 juni?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top