skip to Main Content

IS JOUW ORGANISATIE KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Talent Inclusief biedt advies en praktische maatwerkoplossingen op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid.

‘Klaar voor de toekomst?’ Bij deze vraag denk je misschien niet meteen aan het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inclusief ondernemen is echter de toekomst en diversiteit onder je personeel is een belangrijke factor voor goed werkgeverschap. Werknemers met een beperking dragen bij aan een positief bedrijfsklimaat en aan de bedrijfsdoelstellingen. Als inclusief werkgever ben je maatschappelijk betrokken en kun je eenvoudig voldoen aan aanbestedingseisen (Social Return) en wetgeving (Participatiewet).

Oplossingen op maat

Talent Inclusief biedt maatwerk-oplossingen op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers met een beperking, zoals autisme, niet-aangeboren hersenletsel, een auditieve beperking, mentale klachten of lichamelijke beperkingen. Lees hier meer over onze doelgroepen. Ons doel is om toekomstperspectief bieden voor mensen met een arbeidsbeperking en waarde toevoegen aan organisaties. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor een inclusieve maatschappij. Weet je niet waar te beginnen? Of wat de volgende stap kan zijn? Die is bij deze gezet, je denkt er al over na. Wij gaan graag met met je in gesprek.

Talent Inclusief heeft een landelijke dekking. Bel 026-33 97 520 om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Landelijke dekking
Advies op maat
Praktische oplossingen
Eenvoudiger voldoen aan SROI
Inzicht in kosten & baten
Download de flyer
Download een overzicht met wet- en regelgeving 2021

WERVING & SELECTIE

Onze deskundige medewerkers bieden ondersteuning bij werving, selectie en matching. Wij bieden uitzenden en detacheren aan. De poule van Talent Inclusief is divers en bevat kandidaten vanuit het speciaal onderwijs, praktijkonderwijs MBO tot en met universitair niveau.

WORKSHOPS & INSPIRATIE

Om jouw inclusiebeleid te doen slagen is het belangrijk dat er voldoende draagvlak is binnen de organisatie. Weet jij welke vragen er leven? Talent Inclusief helpt je twijfels en vooroordelen weg te nemen bij jouw medewerkers.

OPLEIDINGEN

Talent Inclusief biedt je een praktisch opleidingsaanbod. Naast het standaard aanbod, stellen we graag samen met jou, aansluitend bij de leerbehoefte, een op maat gemaakte training op.

ORGANISATIE ADVIES

Samen gaan we aan de slag om de ambities helder te krijgen en doelstellingen te bepalen in een concreet plan van aanpak.

INCLUSIE SCAN

We onderzoeken op alle niveaus welke bestaande functies geschikt zijn, passend gemaakt of gecreëerd kunnen worden. Je ontvangt na een positieve scan direct een functieprofiel.

COACHING ON THE JOB

Mocht een kandidaat extra ondersteuning op de werkvloer nodig hebben, dan kan jobcoaching worden ingezet. Binnen Talent Inclusief werken ervaren jobcoaches die samen met jou een jobcoachtraject afstemmen en inregelen.

MEER WETEN?

Wil je ervaringen lezen van andere werkgevers?
Klik hier voor referenties.

Meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij jou in de buurt geen kantoor? Geen probleem, we komen graag naar je toe.

Neem contact op
Back To Top