skip to Main Content

EFFECTYF

Re-integratie specialisten voor spoor 1, 2 en 3, outplacement en coaching.

Effectyf verzorgt re-integratie en coachingstrajecten op maat. Wij zijn echte vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. Wij begrijpen dat ieder persoon en organisatie anders is en dat elk traject om een unieke benadering vraagt. Onze werkwijze is nuchter, efficiënt en persoonlijk. Wij coachen en re-integreren ‘on the job’. Zo komen wij in elke situatie tot het gewenste resultaat. Wij gaan voor kwaliteit en hebben de beste coaches en maatwerk trajecten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met: autisme (ASS), burn-out, cardiale problemen, kanker, mentale klachten en niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Maar bovenal zijn wij er voor iedereen die baat heeft bij onze persoonlijke aanpak.

Kwaliteit
Deskundig
Aandacht
Eigenheid
Eenvoud
Naar de website van Effectyf

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij jou in de buurt geen kantoor? Geen probleem, we komen graag naar je toe.

Back To Top