skip to Main Content

ONZE LABELS

Stichting Jobstap is een social enterprise en onderdeel van Jobstap Groep. De afgelopen jaren zijn er verschillende labels opgezet die, net als Jobstap, onder Jobstap Groep vallen. Samen met het netwerk van professionals, kandidaten, werkgevers, UWV, gemeenten, onderwijs en maatschappelijke organisaties blijven we innoveren voor een inclusieve arbeidsmarkt. Door ons brede netwerk, en de verschillende specialismen, kunnen we snel schakelen voor het beste resultaat. Hieronder presenteren we onze labels.

Labels Jobstap Groep

EFFECTYF

Effectyf verzorgt re-integratie en coachingstrajecten op maat. Effectyvers zijn echte vakmensen, betrokken specialisten, met up-to-date kennis en brede ervaring.

Effectyf is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met: Autisme (ASS), burn-out, cardiale problemen, kanker, mentale klachten en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Eerder, béter aan het werk.

Naar Effectyf

JOBSTAP EDUCATYF

Vanuit het label Jobstap Educatyf delen we 20 jaar kennis & kunde op het gebied van complexe doelgroepen, werkbegeleiding, wet- en regelgeving en inclusief ondernemen, zodat iedereen vanuit z’n eigen rol een bijdrage levert aan een inclusieve arbeidsmarkt en mooiere samenleving. Jobstap Educatyf biedt maatwerkmodules én standaard trainingen.

Leren doen we samen.

Naar Educatyf

TALENT INCLUSIEF

Talent Inclusief biedt maatwerk-oplossingen en advies op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers met een beperking. Ons doel is om toekomstperspectief te bieden voor mensen met een arbeidsbeperking en waarde toe te voegen aan organisaties. Ben jij op de hoogte van alle voordelen van diversiteit onder je personeel?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Naar Talent Inclusief

WERKRAAT

Vanuit ons label WerkRaat in Doetinchem bieden we leerwerktrajecten voor jongeren en (jong)volwassenen met een overbrugbare afstand tot onderwijs en arbeidsmarkt. Bij WerkRaat kan iedereen op een eigen tempo ontwikkelen. Je kunt mee doen in de Cycle Hub, het Radiostation of de Horeca, maar ook met de websitebouwers. Bij WerkRaat staat de deur altijd open!

Een inspiratie-werkplaats waar je kunt uitproberen!

Naar WerkRaat

MEER INFO?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij jou in de buurt geen kantoor? Geen probleem, we komen graag naar je toe.

ca. 10
Back To Top