skip to Main Content

ONZE LABELS

Stichting Jobstap is een social enterprise en onderdeel van Jobstap Groep. De afgelopen jaren zijn er verschillende labels opgezet die, net als Jobstap, onder Jobstap Groep vallen. Samen met het netwerk van professionals, kandidaten, werkgevers, UWV, gemeenten, onderwijs en maatschappelijke organisaties blijven we innoveren voor een inclusieve arbeidsmarkt. Door ons brede netwerk, en de verschillende specialismen, kunnen we snel schakelen voor het beste resultaat. Hieronder presenteren we onze labels.

Labels Jobstap Groep

EFFECTYF

Bij Effectyf geloven we dat perspectief bijdraagt aan levensgeluk. In onze re-integratie- en coachingstrajecten gaan we samen met kandidaten op zoek naar nieuw perspectief.

Effectyf is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met AS, NAH, burn-out en andere mentale klachten, kanker en post-COVID.

Perspectief in Zicht.

Naar Effectyf

JOBSTAP EDUCATYF

Vanuit het label Jobstap Educatyf delen we 20 jaar kennis & kunde op het gebied van complexe doelgroepen, werkbegeleiding, wet- en regelgeving en inclusief ondernemen, zodat iedereen vanuit z’n eigen rol een bijdrage levert aan een inclusieve arbeidsmarkt en mooiere samenleving. Jobstap Educatyf biedt maatwerkmodules én standaard trainingen.

Leren doen we samen.

Naar Educatyf

WERKRAAT

Vanuit ons label WerkRaat in Doetinchem bieden we leerwerktrajecten voor jongeren en (jong)volwassenen met een overbrugbare afstand tot onderwijs en arbeidsmarkt. Bij WerkRaat kan iedereen op een eigen tempo ontwikkelen. Je kunt mee doen in de Cycle Hub, het Radiostation of de Horeca, maar ook met de websitebouwers. Bij WerkRaat staat de deur altijd open!

Een inspiratie-werkplaats waar je kunt uitproberen!

Naar WerkRaat

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top