skip to Main Content

WERVING, SELECTIE EN MATCHING

Wanneer u duidelijk heeft welke vacatures u beschikbaar heeft en u daar de vacatureteksten voor heeft gaat u op zoek naar de geschikte kandidaat. Maar hoe vindt u de deze ideale kandidaten? De arbeidscoach van Jobstap ondersteunt uw HR-medewerkers tijdens de werving, selectie en matching van kandidaten. Want een juiste match is minstens zo belangrijk voor een duurzame plaatsing!

De arbeidscoach onderhoudt de contacten en begeleidt indien gewenst bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst. De arbeidscoach ondersteunt u als schakel met het UWV, gemeenten en andere partijen om ervoor te zorgen dat de geldende regelingen juist worden ingezet.

PROFIELSCHETSEN

De arbeidscoach doet een realiteitscheck en onderzoekt mogelijke risico’s door te kijken of de werkplek echt geschikt is voor kandidaten met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt.

Zo maken we via een profielschets de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden van de kandidaat inzichtelijk. Daarnaast maken we ook de benodigde competenties voor het uitvoeren van de functie inzichtelijk.

WERVING EN SELECTIE

Wij zijn één van de grootste opdrachtnemers voor het UWV en krijgen kandidaten aangeboden voor begeleiding naar werk. Onze arbeidscoaches kennen de kandidaten en kunnen daardoor een goede match realiseren.

Wanneer wij geen geschikte kandidaat uit ons eigen bestand hebben, benaderen we UWV, gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen en/of andere organisaties binnen ons netwerk, om een zo goed mogelijk passende match te realiseren. De arbeidscoach vergelijkt per kandidaat de aangeleverde informatie met de functieschets en maakt een selectie.

MATCHING

We organiseren en bereiden in samenwerking met u de sollicitatiegesprekken voor.  We kunnen ook eerst een speeddateronde organiseren om een betere inschatting te kunnen maken.

De arbeidscoach zorgt ervoor dat over en weer aansluiting wordt gemaakt, belangrijke onderwerpen aan bod komen en de gesprekken prettig verlopen.

We kunnen u ook ondersteunen bij het maken van een duurzame keuze. Welke rol wij exact spelen binnen dit proces van werving, selectie en matching sluiten wij met u kort.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top