skip to Main Content

DE TRANSITIECOACH

Ken je de transitiecoach al? De transitiecoach is een echte bruggenbouwer. Hij begeleidt leerlingen voor wie dat niet vanzelfsprekend is van onderwijs naar een betaalde baan. Onze transitiecoaches staan klaar voor leerlingen die extra begeleiding kunnen gebruiken bij het vinden van een stage of betaalde baan.

Onze coaches hebben een breed netwerk. Zij werken samen met de stagedocent, gemeente, Regionaal Meld- en Coördinatiepunt (RMC) en uiteindelijk de werkgever. Door de verbindende samenwerking creëren we een sluitende aanpak.

Wil je meer weten over onze dienst de transitiecoach? Bekijk de website www.detransitiecoach.nl of het korte filmpje hieronder. Je kunt ook de folder downloaden.

Stagebegeleiding ook in de zomer
Een coach met veel kennis en ervaring
Een coach die graag jouw vertrouwen wint
Coaching zonder (voor) oordelen

SUPER START OP ARBEIDSMARKT

Dit is Nafti: een blije, trotse & gemotiveerde dame!”, vertelt haar jobcoach Marguérite Glaser. Nafti volgde Praktijkonderwijs. Via een vacature van Jobstap kwam zij terecht bij CirFood en kon zij destijds starten met een proefplaatsing bij Hogeschool Inholland. Nafti maakt een super start op de arbeidsmarkt en haar 2e contract is inmiddels ingegaan!

We begeleiden leerlingen bij het dichten van de kloof tussen school en werk. Dit doen wij samen met een breed (werkgevers)netwerk en andere labels van de Jobstap Groep.  

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top