skip to Main Content

THE CLASS

Voor jongvolwassenen met NAH

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt
The Class is in het leven geroepen om de kansen van jongvolwassenen (18 – 30 jaar) met niet-aangeboren hersenletsel op de arbeidsmarkt te vergroten. Het is een traject van 12 maanden, waarbij de deelnemers een maatprogramma doorlopen gericht op zowel fysieke als mentale fitheid, met als primaire doel het bereiken van werkfitheid en het vinden van betaald (of onbetaald) werk. Daarmee legt The Class de basis voor optimale participatie in het arbeidsproces en in de samenleving. Als trotse partner van The Class laten we je graag weten dat er in 2024 nieuwe classes starten!

CRITERIA VOOR DEELNAME

  • Er is sprake van niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
  • De deelnemer is bij aanvang van The Class tussen de 18 en 30 jaar.
  • De revalidatie is afgerond, de deelnemer bevindt zich in de zogenaamde participatie-/chronische fase.
  • De deelnemer heeft ambitie ten aanzien van werk en/of studie en sport.
  • Belastbaarheid is voldoende voor 100% deelname aan het programma (inclusief reizen, individuele begeleiding en groepsactiviteiten).
  • De deelnemer is in staat om naar de verschillende activiteiten te reizen, al dan niet met begeleiding.
  • Indien de deelnemer studeert moet deze in de afrondende fase van de studie zitten.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit individuele coaching en training zoals job- en studiecoaching maar focust zich daarnaast nadrukkelijk op een gezonde leefstijl door het aanbieden van sportcoaching en sportgerichte activiteiten. De deelnemers krijgen daarnaast groepsgerichte activiteiten aangeboden (zoals bedrijfsbezoeken, workshops en groepstrainingen) en is er veel ruimte en aandacht voor ervaringsgenotencontact.

AANMELDEN

In januari 2024 starten er weer nieuwe classes. Jongvolwassenen die interesse hebben in deelname in 2024 kunnen zich nu al aanmelden voor regio West of voor regio Oost. Na het invullen van het formulier ontvangt de deelnemer een e-mail met daarin het verzoek ook nog wat aanvullende informatie aan te leveren. Nadat we alle informatie hebben ontvangen neemt de projectleider contact op. Tijdens een intakegesprek wordt gekeken of The Class een passend traject is voor de deelnemer. Klaar voor de start?!

We gaan eerst voor meer balans en een positieve mindset en dan pas gaan we op zoek naar een passende baan!”  

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top