skip to Main Content

PARTICIPATIECOACHING

De participatiecoach richt zich op het empoweren van de meest kansarme en/of kwetsbare kandidaten met multiproblematiek en kan op alle treden van de participatieladder worden ingezet. Hoofdzakelijk gebeurt dit wanneer er nog geen sprake is van betaalde arbeid.

Ondersteuning kan zowel op individuele basis als op basis van het aanbieden van groepstrainingen en is altijd gericht op het vergroten van de kansen op betaald werk op de reguliere arbeidsmarkt.

De participatiecoach is verantwoordelijk voor het coördineren, begeleiden en bewaken van het gehele traject, van zowel de klant, directe sociale netwerk, als ook voor opdrachtgever. De participatiecoach signaleert zowel materiële, sociale als ook werk gerelateerde hulpvragen van alle betrokken partijen en weet deze signalen om te zetten in concrete acties.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar je toe.

Back To Top