skip to Main Content

Modulair traject

Start jij binnenkort een modulair traject via UWV? Dan kun je bij ons terecht. Samen met jouw coach ga je aan de slag met jouw hulpvraag en het vergroten van jouw zelfredzaamheid. Zo verklein je de stap richting werk. Lees hieronder hoe we werken en maak kennis met een coach bij jou in de buurt!

Een coach die graag jouw vertrouwen wint
Een coach met een breed landelijk netwerk
Een coach met veel kennis en ervaring
Coaching zonder (voor) oordelen
Ontmoet coaches in jouw regio
participatie interventie

PARTICIPATIE INTERVENTIE

In dit traject bieden we handvatten en activiteiten om belemmeringen op de weg naar werk te beperken. Het doel? In kaart brengen wat jou in de weg staat en ondersteuning bieden bij het verwerken van emoties.

Maatschappelijke bijdrage

BEVORDEREN MAATSCHAPPELIJKE DEELNAME

In dit traject verkennen we jouw leefwijze en belemmeringen op de weg naar werk. We kiezen een geschikte activiteit buitenshuis en begeleiden je hierbij. Het doel? Jouw weerbaarheid verhogen, waardoor een activiteit in groepsverband buitenshuis realistisch wordt.

Praktijkassessment

PRAKTIJKASSESSMENTS

In dit traject staat onderzoek centraal. Aan de hand van zelftesten via online platform Jobport en gesprekken kijken we welke stappen we zouden kunnen zetten richting (regulier) werk. Het doel? Inzicht in wat jij nodig hebt, zodat we weten welke begeleiding het beste bij jou past.

Begeleiding Scholing

BEGELEIDING TIJDENS SCHOLING

In dit traject ondersteunen we bij het ontwikkelen van theoretische en studievaardigheden. Het doel? Voorkomen dat jij voortijdig uitvalt tijdens jouw opleiding, zodat je straks jouw certificaat in ontvangst kan nemen.

ONZE WERKWIJZE

We krijgen vaak terug van kandidaten dat ze hun coach vertrouwen. Dit komt onder meer doordat onze coaches zonder (voor)oordelen coachen. Zij gaan in het traject op zoek naar mogelijkheden en zetten waar nodig die extra stap. Zij hebben hart voor onze missie: mensen met een arbeidsuitdaging begeleiden naar duurzaam, betaald werk. Zij hebben stuk voor stuk veel contacten in de regio, waardoor ze snel kunnen schakelen voor bijvoorbeeld een werkervaringsplek. Samen zetten we stappen richting de arbeidsmarkt!

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over een Modulair Traject bij Jobstap? Neem contact op met onze Frontoffice. Dan kijken we samen welke coach bij jou past.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Stuur ons een mail
Back To Top