skip to Main Content

LOONWAARDEMETING

Als u mensen met een beperking in dienst wilt nemen die niet in staat zijn het minimumloon te verdienen, dan kunt u aanspraak maken op loondispensatie/loonkostensubsidie. Om de hoogte hiervan vast te stellen, is een objectieve, onafhankelijke en betrouwbare loonwaardemeting vereist.

Jobstap heeft speciaal gecertificeerde loonwaardemetingexperts in dienst die met de transparante Dariuz-methodiek de loonwaarde van een medewerker deskundig kunnen vaststellen.

OBJECTIEF LOONWAARDE-ONDERZOEK

Met een loonwaardemeting wordt de loonwaarde van de medewerker in kaart gebracht door de geleverde werkprestatie in een specifieke functie af te zetten tegen de vereisten van die functie. Het loonwaarde-onderzoek bestaat uit het invullen van een online assessment door werkgever en werknemer. Aan de hand van de resultaten verrichten we een bedrijfsbezoek voor een gesprek met afzonderlijk de werkgever en de werknemer en tot slot een werkplekonderzoek.

Onze medewerker koppelt vervolgens de bevindingen van dit bezoek terug in het systeem van Dariuz, wat resulteert in een betrouwbare en valide meting van de loonwaarde en loonkostensubsidie van de medewerker. De Dariuz-gecertificeerde medewerkers van Jobstap maken de loonwaarde van uw medewerkers inzichtelijk in een rapport.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top