skip to Main Content

JOBSTAP DETACHERINGEN

Vanuit onze missie zien wij het liefst dat een kandidaat op de loonlijst van een werkgever komt te staan. Uit gesprekken met werkgevers blijkt echter dat het in dienst nemen van een kandidaat niet altijd mogelijk is, hoe graag zij het ook zouden willen. Daarom hebben wij Jobstap detacheringen in het leven geroepen. Een werkgever hoeft niet meer zelf op zoek naar een organisatie voor payrolling, maar kan dit bij Jobstap onderbrengen. Nog meer gemak voor de werkgever dus.

Hoe werkt Jobstap detacheringen?

Jobstap heeft een cliënt die geplaatst wordt bij bedrijf X. De route is als volgt:

 • Bedrijf X wil en/of kan geen mensen in dienst nemen en kiest voor een detachering.
 • Jobstap wordt werkgever, ofwel uitlener.
 • Bedrijf X wordt inlener.
  • Kandidaat en uitlener sluiten een uitzendovereenkomst.
  • Uitlener en inlener sluiten een inleenovereenkomst.

Met de werkgever spreken we een detacheringsperiode af die gelijk is aan de periode van de overeenkomst met de cliënt. De werkgever betaalt iedere 4 weken hetzelfde bedrag, behalve als de cliënt (langdurig) ziek wordt.

Overeenkomst zonder uitzendbeding

Over het algemeen wordt er in fase 1 en 2 vaak gewerkt met overeenkomsten met uitzendbeding. Dat houdt in dat contracten op elk gewenst moment door de opdrachtgever kunnen worden beëindigd. Dit soort contracten zijn echter uitgesloten voor het kunnen aanvragen van persoonlijke ondersteuning bij het UWV. Ook levert dit onze cliënten stress op, omdat het contact ieder moment beëindigd kan worden.

Aangezien we rust voor onze cliënten willen creëren en wel persoonlijke ondersteuning willen aanvragen, kiezen we voor overeenkomsten zonder uitzendbeding en met loondoorbetaling.

Voordelen werkgever

Wat zijn voor u als werkgever de voordelen van detacheren?

 • Via Jobstap detacheringen ontzorgen we u als werkgever en beperken we uw risico’s.
 • U heeft vooraf duidelijkheid over uw personele kosten.
 • Salaris en vergoedingen gaan volgens dezelfde beloningsregeling als uw vaste medewerkers.
 • Continuïteit: u heeft de mogelijkheid van 6 payrollcontracten in 5,5 jaar.

Samenwerking met Noord Uitzendbureau

Jobstap werkt samen met Noord Uitzendbureau voor de detachering. Noord Uitzendbureau heeft ruime ervaring met het uitzenden, payrollen en detacheren van werknemers in het algemeen en de doelgroepen waarmee Jobstap werkt in het bijzonder. De detachering van de doelgroepen waarmee Jobstap werkt worden door Noord Uitzendbureau uitgevoerd. Noord Uitzendbureau regelt de verloning, inclusief de reservering van vakantiegeld. Noord Uitzendbureau is NEN gecertificeerd.

Noord uitzendbureau

Jobstap Detacheringen

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top