skip to Main Content

INTERNE JOBCOACHING

Als u zelf subsidie aanvraagt, dan noemt het UWV dat interne jobcoaching. Als uw werknemer de subsidie aanvraagt, spreken we over externe jobcoaching.

U kunt interne jobcoaching op drie manieren organiseren:

  • U huurt een arbeidscoach van Jobstap of een andere gespecialiseerde organisatie in.
  • U maakt een eigen medewerker vrij om als jobcoach te opereren;
  • U stelt een nieuwe medewerker aan als interne jobcoach.

ARBEIDSCOACH JOBSTAP INSCHAKELEN

Als u geen eigen medewerker beschikbaar heeft hiervoor, is het ook mogelijk om een deskundige en ervaren arbeidscoach van Jobstap in te schakelen. Deze heeft als bijkomend voordeel onafhankelijk en onpartijdig te zijn, wat voor veel begeleidingsaspecten waardevol kan zijn. In het bijzonder om als externe ook te kunnen opereren in de privésituatie van de medewerker. De noodzaak tot afstemming daarmee ten behoeve van een goed functioneren op het werk is meestal noodzakelijk.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top