skip to Main Content

COMBI-COACHING

De arbeidscoach van Jobstap kan samenwerken met uw interne jobcoach. Dit kan bijvoorbeeld in de volgende situaties nuttig zijn:

  • Wanneer het begeleiden van een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt om meer deskundige expertise dan de interne jobcoach kan bieden.
  • Wanneer er een onafhankelijke en onpartijdige persoon nodig is die kan handelen naar de belangen van werkgever én werknemer.
  • Wanneer er zich in de privésfeer belemmeringen of problemen voordoen die van invloed op het werk.
  • Wanneer de interne jobcoach onvoldoende tijd heeft om de begeleiding volledig zelf te bieden.
  • Wanneer er onverhoeds sprake is van uitval of einde contract. Uw medewerker zou dan verdere loopbaanbegeleiding kunnen krijgen.

De arbeidscoach van Jobstap trekt samen met de interne coach op om individuele ondersteuning te bieden, op uitvoeringsniveau kennis en ervaring over te dragen in de praktijk en om verbindingen te maken in het netwerk. De arbeidscoach pakt als mentor en coach sámen met uw interne jobcoach moeilijkheden in de praktijk aan, zodat deze al doende leert en de werkwijze verder professionaliseert.

OPTIMALE BEGELEIDING

De kracht van de altijd aanwezige collega of leidinggevende als interne jobcoach gecombineerd met de voordelen van de externe jobcoach kan de optimale begeleiding opleveren voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samenwerking tussen beide jobcoaches levert een optimale bijdrage aan werkgever en werknemer.

Daarnaast is combi-coaching voor uw interne jobcoach dé ideale manier om zich verder te professionaliseren als jobcoach. Want naast het bieden van ondersteuning kan de arbeidscoach van Jobstap gedurende de samenwerking ook kennis en kunde overdragen. Uw interne jobcoach maakt zich de kneepjes van het vak al doende eigen.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top