skip to Main Content

TRAININGEN VOOR INCLUSIE

Leren doen we samen voor een inclusieve maatschappij

Krijg jij in je werk te maken met de Participatiewet of inclusiebeleid? Wil je goed zicht hebben op recente wet- en regelgeving en toekomstige veranderingen? Meer kennis van complexe doelgroepen? Handvatten voor de coaching? Of wil jij jouw collega’s adviseren over inclusief werken? Vanuit het label Jobstap Educatyf dragen we onze kennis en ervaring over, voor een inclusieve arbeidsmarkt. Jobstap begeleidt al ruim 20 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar & in werk.

Leren doen we samen.

Logo Jobstap Educatyf

Praktijkgericht
Actiegericht
Altijd maatwerk
Landelijk actief
20 jaar kennis & ervaring

WET- EN REGELGEVING

Na deze training ben jij expert op het gebied van één van deze modules:

  1. Oude Wajong, Wajong 2010 & vereenvoudigde Wajong 2021
  2. Sociale zekerheid en de P-wet
  3. Wet banenafspraak, SROI, praktijkroute en de WAB
  4. Wajong en P-wet voorzieningen voor werkgevers

WERKBEGELEIDERSTRAINING

Na deze training heb je meer kennis en begrip, weet je met inzet van jouw kwaliteiten en de geleerde gesprekstechnieken en beïnvloedingsstijlen, oplossingsgerichte en passende ondersteuning te bieden. Daarnaast ken je jouw verantwoordelijkheden hierin én die van andere betrokken partijen. Deze training voldoet ook voor het opleiden van interne jobcoaches! 

DOELGROEPENKENNIS AUTISME

Na deze training heb je inzicht verkregen in de gedragskenmerken en belevingswereld van mensen met autisme. Naast algemene kennis van deze doelgroep, heb je straks praktische handvatten en tools paraat om hen op passende en professionele manier te begeleiden naar & in werk.

AUDITIEVE DIVERSITEIT

Tijdens deze workshop ervaar je hoe het is om je als dove of slechthorende te redden op het werk. Na afloop heb je meer kennis en begrip van deze doelgroep en weet je welke hulpmiddelen er bestaan om mensen met een auditieve uitdaging vanuit hun talent te laten meewerken.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

“Training, juiste omgangsvormen, kennis van zaken, empathie, inclusie en diversiteit en open staan voor elkaars zienswijze zijn enkele voorwaarden om een veilig leerklimaat te creëren. Dat is ook de reden dat wij naast andere opleidingen, training en cursussen de 2 daagse werkbegeleiding in samenwerking met Jobstap hebben ontwikkeld. Inmiddels zijn er ruim 200 werknemers gecertificeerd.”

Edwin van der Pol, manager Sociale Innovatie

INTERESSE?

Wil je binnen jouw organisatie aan de slag met een van deze thema’s? Bij Jobstap Educatyf geloven we in trainingen op maat. Hierdoor sluiten we altijd aan bij de behoefte van onze opdrachtgevers en zorgen we voor een optimaal resultaat. Vraag nu vrijblijvend informatie aan over een maatwerk training.

Informatie aanvragen over maatwerk training

HET TEAM VAN JOBSTAP EDUCATYF

Wij werken met deskundige arbeidscoaches en adviseurs die opgeleid zijn tot trainer. Door hun jarenlange praktijkervaring zijn juist zij degenen die een brug kunnen slaan van theorie naar praktijk. Zo nu en dan kleuren ze graag buiten de lijntjes: ‘lef-hebben voor het gewenste resultaat’, noemen wij het.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Daarnaast hebben we locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt.

Contact of aanmelden?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen of meteen een maatwerk training aanvragen? Neem dan contact met ons op via 026-33 97 520 of stuur een mail.

Stuur ons een mail
CRKBO registratie Jobstap Educatyf
Back To Top