skip to Main Content

DRAAGVLAKVERGROTING

Als u in uw organisatie wilt dat mensen met een beperking een reële bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat, dan is commitment in iedere laag van uw bedrijf essentieel.

Draagvlak

Hoe groter het draagvlak, hoe meer en gemakkelijker er functies kunnen worden gecreëerd. En hoe beter de coaching zal verlopen, des te groter de kans is dat werknemers met een beperking op lange termijn goed en zelfstandig kunnen functioneren in uw bedrijf en dus blijvend van waarde zijn.

Hieronder leest u meer over draagvlakvergroting en overtuigingen.

DRAAGVLAKVERGROTING

Het is van groot belang dat er voldoende draagvlak binnen uw organisatie is om uw inclusiebeleid te doen slagen. Wat doet u als er weerstand is? Weet u welke vragen er leven? Jobstap kan u helpen twijfels en vooroordelen weg te nemen.

Informeren en enthousiasmeren doen we door kennis over te dragen en succesvolle voorbeelden te laten zien van mogelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een soortgelijke werkomgeving.

Wilt u kennismaken met één van onze ambassadeurs? Dat kan! De kans is groot dat uw medewerkers na een inspirerende ontmoeting hun bezwaren laten varen.

OVERTUIGINGEN

Mensen denken in bepaalde patronen en overtuigingen. Een overtuiging ontstaat vanuit conclusies die mensen onder andere uit eigen ervaringen en gebeurtenissen trekken, waardoor ze iets ‘zeker’ gaan weten.

Soms zitten mensen vast in een patroon. Dan is het lastig om nieuwe mogelijkheden te zien. U herkent dit probleem misschien wel bij uzelf en anders wel bij personen waarmee u samenwerkt.

Wij helpen met het herkennen van belemmerende overtuigingen en nieuwe perspectieven te zien, gericht op kansen, mogelijkheden en succes. Onze arbeidscoach leert u dit zelf te doen, en maakt het u ook eigen om anderen te begeleiden.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top