skip to Main Content

SLUITENDE AANPAK VAN ONDERWIJS NAAR PARTICIPATIE

Daar waar vervolgonderwijs geen optie is, is uitplaatsing naar reguliere arbeid voor onderwijs en zorg de kroon op het werk van de (stage)docent of de begeleider. Van onderwijs naar participatie. Met de verschillende diensten van Jobstap is dit binnen handbereik.

Als zorg- of onderwijsinstelling vul je een maatschappelijke rol in die je serieus neemt. Je bent al jaren in meerdere of mindere mate actief met het organiseren van een sluitende aanpak naar arbeid en het daarmee realiseren van een duurzame deelname aan arbeid voor leerlingen en/of cliënten.

Een goede participatie verbetert het functioneren van jongeren op de gebieden leren, wonen, vrije tijd en werk en zorgt dat de leerling in zijn geheel beter in balans is. Jobstap werkt hierin met je samen, om dat resultaat te bereiken.

AANBOD ZORG EN ONDERWIJS

SAMENWERKING

Op tijd extra aandacht geven kan uitstroom bevorderen en uitval voorkomen. We helpen zorg- en onderwijsinstellingen met een sluitende aanpak vanuit de leefwereld van de jongeren. We begeleiden de jongeren samen, waarbij er niet alleen aandacht is voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden, maar ook voor de ontwikkeling van sociale, communicatieve en emotionele aspecten, gericht op de rol van de leerling of cliënt als werknemer.

KANSEN CREËREN

In plaats van te kijken naar de beperkingen van jongeren, kijken wij op een creatieve wijze naar hun mogelijkheden en vergroten we hun kans op een baan in de lokale reguliere arbeidsmarkt. De cultuuromslag ‘Nieuw Denken’ is Jobstap dus op het lijf geschreven. Uiteraard maken we voor jouw organisatie ook de verbinding naar onze werkgeversdienstverlening.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top