skip to Main Content

BEDRIJFSSCAN FUNCTIECREATIE

U wilt binnen uw organisatie banen beschikbaar stellen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar welke taken zouden passend kunnen zijn? Zet hiervoor de Bedrijfsscan Functiecreatie in.

Bedrijfsscan Functiecreatie

Of uw motief nu ligt in de Wet Banenafspraak, in maatschappelijk verantwoord ondernemen of in social return afspraken met uw opdrachtgever: Jobstap helpt u graag verder. Dit doen we op een praktische manier door middel van de Bedrijfsscan Functiecreatie.

Jobcarving

Heeft u al duidelijk in kaart waar de kansen liggen binnen uw organisatie, maar wilt u nog praktische ondersteuning bij het creëren van de functies? We kunnen dan samen met u bestaande functies opsplitsen in gespecialiseerd en/of ongeschoold werk om banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij doen dit al jaren. Tegenwoordig wordt dit jobcarving genoemd.

ADVIES

De Bedrijfsscan Functiecreatie betreft de optelsom van de plaatsgevonden gesprekken. Uit de scan volgt een direct toepasbaar advies. Benieuwd hoe we aan de slag gaan? Lees dan verder.

FUNCTIES CREËREN

Jobstap kan samen met u bestaande functies opsplitsen in gespecialiseerd en/of ongeschoold werk om banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit noemen we jobcarving. Lees meer over jobcarving.

FUNCTIEPROFIEL

Wanneer u van ons een advies heeft gekregen over de in te vullen functies, kunnen wij u ook ondersteunen bij het opstellen van de vacaturetekst. Hierbij brengen wij ook de eisen die aan de functie gesteld worden voor u in kaart.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top