skip to Main Content

SUCCESVOL INCLUSIEF ONDERNEMEN

Er zijn veel argumenten te bedenken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Denk hierbij aan: het bedrijfsimago (MVO), de bedrijfscultuur en diversiteit op de werkvloer. Mensen een kans geven, productiviteit verhogen en arbeidspotentieel benutten. SROI: nóg een motief om aan de slag te gaan met inclusief werkgeverschap. Steeds meer opdrachtgevers stellen het als voorwaarde bij het gunnen van een opdracht en daarbij wil je je als bedrijf natuurlijk houden aan cao-afspraken, de Participatiewet en de Wet Banenafspraak. Maar hoe kun je dit nou goed aanpakken?

Diensten zakelijke markt

Wij begeleiden bedrijven bij inclusief ondernemen van A tot Z. Je hoeft niet noodzakelijk te beginnen bij het maken van beleid; misschien ben hiermee al van start gegaan en wil je praktische ondersteuning in de uitvoering. Afhankelijk van hoe ver de organisatie is met inclusie, kun je op onderdelen van het inclusieproces instappen en bieden we praktische ondersteuning en advies aan.

DIENSTEN VOOR JOUW BEDRIJF

Onze dienstverlening voor de zakelijke markt bestaat uit:

PRAKTISCHE HANDVATTEN EN ADVIES

Misschien vraag jij je af: ‘hoe kun je een passende werkplek creëren voor iemand met een arbeidsuitdaging?’ , ‘hoe creëer je draagvlak bij collega’s?’, ‘welke kosten en baten komen hierbij kijken?’ en ‘welke kennis heb je nodig voor goede begeleiding op de werkvloer?’ We bieden praktische handvatten en advies, zodat jouw organisatie een plek wordt waar iedereen met plezier een actieve bijdrage kan leveren aan het bedrijfsresultaat.

INZICHT IN WET- EN REGELGEVING

Maak je je zorgen over extra kosten? Wij maken dit volledig inzichtelijk voor je, zodat je precies weet hoe de organisatie maatschappelijk én economisch gezien de vruchten kan plukken van het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kijken samen met jou naar de businesscase, het beleid én de praktische uitvoering. Zo maak je als werkgever slim gebruik van wet- en regelgeving én voeg je maatschappelijke waarde toe.

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top