skip to Main Content

BEGELEIDING VAN SCHOOL NAAR WERK

Wil je jouw leerlingen snel richting regulier werk of stage helpen? Wij begeleiden leerlingen voor wie toekomstperspectief niet vanzelfsprekend is naar betaald werk. Onze transitiecoaches maken de afstand tot de arbeidsmarkt voor hen overbrugbaar en verzorgen waar nodig stagebegeleiding, ook in de zomer. Wij stellen hiervoor ons werkgeversnetwerk met ruim 8000 warme relaties beschikbaar. Lees meer over onze dienstverlening. Hoe kunnen we jou ondersteunen?

Breed landelijk werkgeversnetwerk
Meer stabiliteit op alle leefgebieden
We dichten de kloof tussen school & werk
Van oorsprong begeleiden wij jongeren

DIENSTEN VOOR PRO EN VSO

Onze dienstverlening voor PRO en VSO bestaat uit:

UITVAL VOORKOMEN

Sommige leerlingen kunnen extra tijd en aandacht gebruiken op verschillende leefgebieden. Een goede participatie verbetert het functioneren op allerlei gebieden, zoals: leren, wonen, vrije tijd en werken. Dreigt een leerling toch uit te vallen? Is verder leren geen optie meer? Dan is regulier werk als uitkomst de kroon op het werk van een (stage) docent. Jobstap werkt graag mee om uitval te voorkomen en doorstroom te bevorderen.

KANSEN CREËREN

Natuurlijk heeft iedereen z’n beperkingen. Maar in onze begeleiding staan talenten en mogelijkheden centraal. Wat vindt jouw leerling leuk, waar is hij/zij goed in? Aan de hand van testresultaten kijken we op creatieve wijze naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Voor een stage of baan kunnen we snel schakelen binnen ons brede netwerk. Zo creëren we kansen voor iedereen.

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top