skip to Main Content

PARTICIPATIE BINNEN JOUW GEMEENTE

Jouw gemeentelijke organisatie heeft allerlei nieuwe taken gekregen, waaronder het vergroten van de maatschappelijke participatie van mensen met een arbeidsbeperking en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doordat je in hen investeert kunnen zij net als ieder ander volwaardig meedoen in de samenleving.

Maar hoe geef je deze transitie als gemeente het beste vorm? En hoe kun je dan meteen in het licht van social return het goede voorbeeld geven aan andere gemeenten en organisaties? Onze ervaren transitiecoaches ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren hiervan.

Download de flyer ‘Aanbod voor jouw regio’
Jobstap is een Social Enterprise
Met 20 jaar kennis & kunde
Een landelijke dekking
Goede resultaten: zie impactoverzicht 2018
Kennis & kwaliteit hoog in ‘t vaandel
Partner van ruim 80 gemeenten
Samen innoveren?

PASSEND WERK

Onze arbeidscoaches helpen jongeren en mensen met een arbeidsbeperking bij het leren kennen van zichzelf, het ontdekken van hun talent en het ontwikkelen van hun vaardigheden. Want met een grotere zelfredzaamheid krijgen zij betere kansen op de reguliere arbeidsmarkt.

De arbeidscoach helpt u met het vinden van passend werk en zorgt voor de nodige begeleiding voor een duurzaam dienstverband.

SAMENWERKEN

Door samen met u op te trekken werken we efficiënt en effectief. Tegelijkertijd doet uw gemeente zelf veel ervaring op en professionaliseert uw dienstverlening.

Samenwerking met Jobstap kan op basis van de kandidaat, maar ook door middel van een structurele verbinding van onze arbeidscoach(es) aan uw gemeente waardoor de kennis en kunde zich verspreidt.

GEMEENTEN ALS INCLUSIEVE WERKGEVER

Klaar voor de toekomst?

Inclusief ondernemen is de toekomst en diversiteit onder het personeel is een belangrijke factor voor goed werkgeverschap. Werknemers met een beperking dragen bij aan een positief bedrijfsklimaat en organisatiedoelstellingen. Als inclusief werkgever ben je maatschappelijk betrokken en geef je eenvoudiger invulling aan SROI & wetgeving (Participatiewet).

Vanuit ons label ‘Talent Inclusief’ bieden we maatwerk-oplossingen op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers met een beperking.

Meer over Talent Inclusief

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top