skip to Main Content

BELEIDSKEUZES

Hoe gaat ú arbeidsparticipatie aanpakken? Wij adviseren u bij het maken van beleidskeuzes die het beste passen bij uw organisatie, waarbij wij u onder meer de weg wijzen betreffende actuele wet- en regelgeving in het sociale domein.

Jobstap kijkt hoe maatschappelijk verantwoord uw organisatie nu is. U krijgt advies op maat over hoe het proces naar een meer inclusieve organisatie er voor u uit zou kunnen zien. Vervolgens gaan we samen met u aan de slag met het maken van beleidskeuzes. We adviseren en ondersteunen u bij de formulering van uw beleid en voeren het ook samen met u uit.

WEERSTAND

We hebben aandacht voor zaken die in het proces naar een meer inclusieve organisatie soms onderbelicht blijven en later voor problemen kunnen zorgen. Denk daarbij aan weerstand en gebrek aan commitment.

Ook een heldere visie betreffende duurzaamheid, loopbaancoaching en uitstroom is juist in dit stadium belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u goed beslagen ten ijs komt.

PRAKTISCH ADVIES

We geven u praktisch advies over wat u kunt doen binnen het veld van actuele wet- en regelgeving betreffende arbeidsparticipatie. Hierover zijn landelijke afspraken gemaakt, maar deze kunnen per gemeente verschillend worden uitgevoerd.

Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen in de regels wat betreft de voorwaarden en subsidies van kandidaten uit de doelgroep, zodat u beleidsmatig de juiste keuzes kunt maken.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top