skip to Main Content

ONZE DIENSTEN

Ben je van plan om werknemers met een arbeidsbeperking in dienst te nemen? Een verstandige keuze! Jobstap biedt advies en begeleiding rondom Inclusief Ondernemen.  Dat betekent dat jouw organisatie werkgelegenheid biedt aan mensen die beperkingen ervaren. Bijvoorbeeld door een chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of autisme.

Samen aan het werk voor een inclusieve arbeidsmarkt

Jobstap denkt graag mee over inclusief beleid, het creëren van aangepaste functies en werving & selectie van kandidaten. Onze arbeidscoaches begeleiden  werknemers met een beperking op de werkplek.  Zij helpen ook om kennis van de doelgroep binnen het bedrijf  te vergroten. We hebben onze diensten opgesplitst in 3 markten:

ONZE DIENSTEN

Ben je van plan om werknemers met een arbeidsbeperking in dienst te nemen? Een verstandige keuze! Jobstap biedt advies en begeleiding rondom Inclusief Ondernemen.  Dat betekent dat jouw organisatie werkgelegenheid biedt aan mensen die beperkingen ervaren. Bijvoorbeeld door een chronische ziekte, Niet Aangeboren Hersenletsel of autisme.

Jobstap denkt graag mee over inclusief beleid, het creëren van aangepaste functies en werving & selectie van kandidaten. Onze arbeidscoaches begeleiden  werknemers met een beperking op de werkplek.  Zij helpen ook om kennis van de doelgroep binnen het bedrijf  te vergroten.

We hebben onze diensten opgesplitst in 3 markten:

ZAKELIJKE MARKT

Bent u werkzaam in de zakelijke markt? Lees dan hier meer over onze dienstverlening voor bedrijven.

GEMEENTEN

Werkt u bij een gemeente? Lees dan hier meer over onze dienstverlening voor gemeenten.

ZORG EN ONDERWIJS

Werkt u bij een zorg- of onderwijsinstelling? Lees dan hier meer over onze dienstverlening voor zorg en onderwijs.

MEER INFO?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe.

Back To Top