skip to Main Content

JOBSTAP ALS INCLUSIE PARTNER

Vanuit Stichting Jobstap bieden we diensten voor UWV en gemeenten, bedrijven en PRO en VSO scholen. Ben je op zoek naar een landelijke inclusie partner? Wij denken graag mee over inclusief beleid, het creëren van aangepaste functies en werving & selectie van kandidaten. Kandidaten die aan het werk gaan bij een werkgever, maar extra ondersteuning kunnen gebruiken, begeleiden we ‘on the job’. Onze coaches creëren ook draagvlak voor inclusie binnen organisaties, door kennis van een bepaalde doelgroep onder collega’s te vergroten. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Landelijk actief
Breed werkgeversnetwerk
Noloc-gecertificeerde coaches
Sinds oprichting 14590 kandidaten begeleid
ONZE DIENSTEN

ZAKELIJKE MARKT

Denk je erover om iemand met een arbeidsuitdaging in dienst te nemen? Dat is een stap de goede kant op! We gaan graag met jou in gesprek over de kosten en baten, zodat je weloverwogen aan de slag kunt gaan met inclusief werkgeverschap. Lees hier meer over onze dienstverlening voor bedrijven.

UWV EN GEMEENTEN

Heb jij kandidaten in jouw caseload die gespecialiseerde begeleiding kunnen gebruiken richting regulier werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons landelijke werkgeversnetwerk blijkt iedere dag weer waardevol. Lees hier meer over onze dienstverlening voor UWV en gemeenten.

PRO en VSO

Wie van jouw leerlingen kan extra hulp gebruiken bij (het vinden van) een stage of de overstap naar werk? Onze coaches begeleiden van oorsprong jongeren, zij hebben dan ook een breed regionaal netwerk opgebouwd van werkgevers die stage- en werkplekken bieden. Lees hier meer over onze dienstverlening voor PRO en VSO.

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact op via onze Frontoffice.

Altijd in de buurt

Stichting Jobstap is landelijk actief. We hebben locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd in de buurt! We maken een graag een afspraak op kantoor of een andere locatie.

Back To Top