skip to Main Content

ONZE COACHES IN NOORD-OOST NEDERLAND

Jobstap helpt mensen in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel vanuit vestiging Zwolle. Onze coaches begeleiden iedere dag met volle overgave Wajongers of jongeren met een licht verstandelijke beperking.

We stellen ons graag aan u voor!

Annemieke van der Brug

 

Dick ter Molen

 

Gerlinde Scheper

 

Ronald Mosterd

 

Mark Klein Gunnewiek (regio manager)

 

We komen graag bij u langs!

Onze contactgegevens zijn:
T 026-33 97 522
E info@jobstap.nl

Adres vestiging Zwolle:
Hanzeplein 11-27
8017 JP  Zwolle

Vriendelijke groet,
Team Noord-oost

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Ik zoek een job stap en werk en daarna werk ik zoek werk ik wil altijd heb ik nodig voor werk zoeken ik kan in mijn e-mail sturen en wat er nou ik bekijk het wel ik wil graag een dubbelstad hebben van van de werk zoeken ik wil graag ik zoek werk en ik wel iemand anders ik moet mijn werk zoekt en dat ze dingen dat kan ik wel makkelijk om met je contact nemen en dan klaar ik zit wel te werk begeleider ik zoek een werkbegeleider ik wil graag een mentor hebben maar werk zoeken en dat ze dingen Ik zoek altijd werk en en dat ze Dan ik wil graag extra hulp nodig voor de werk zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top