skip to Main Content

Ons aanbod voor mensen met een auditieve beperking én hun (toekomstige) werkgevers.

Dovengemeenschap op de kaart

Gebarentolk Irma heeft de dovengemeenschap de afgelopen tijd beter op de kaart gezet. Al gehoord van ‘Het Irma-effect’? Irma zorgde ervoor dat er nu veel interesse is in de studie tot gebarentolk. Maar belangrijker: zij zorgde ervoor dat mensen met een auditieve beperking het Corona-nieuws meekregen.

Teveel mensen aan de zijlijn

Veel mensen met een arbeidsbeperking, zo ook mensen met een auditieve beperking, staan aan de zijlijn. In de maatschappij, in het bedrijfsleven. Voor mensen met een auditieve beperking is het lastig werk te vinden én behouden. Wel werk gevonden? Dan komt uitval vaak voor, mede door onwetendheid in de werkomgeving. Want, welk verschil in doofheid is er? Wat als er brand is? Hoe zit het met overleg volgen?

Onwetendheid in de werkomgeving

Onze ervaringsdeskundige coaches begeleiden naast kandidaten ook werkgevers en gemeenten bij inclusief werkgeverschap en geven antwoord op alle vragen.

Samen aan de slag met arbeidsmogelijkheden voor mensen met een auditieve beperking?

Download de splinternieuwe flyer voor werkgevers op deze pagina over jobcoaching voor auditief beperkten. Laat je inspireren en adviseren door onze ervaringsdeskundige coaches!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top