skip to Main Content

Nieuwe Aanwinst voor Jobstap Team Auditief

Het duurt nog even, maar we verklappen vast dat we per 1 november a.s. een nieuwe collega erbij hebben! Tascha Kruzdlo, zelf ook auditief beperkt, zal onze andere ervaringsdeskundige arbeidscoaches Leo Bruggeman & Gineke de Witt Huberts komen versterken. Met de focus op een eigen regio begeleiden zij straks steeds meer mensen met een auditieve beperking in & naar werk.

Nieuw talent Jobstap Auditief
Jobstapper Leo feliciteert zijn nieuwe collega Tascha. Zij zal vanaf 1 nov 2019 Jobstap Team Auditief komen versterken.

Begeleiding voor werknemers met auditieve beperking

Met Tascha erbij hebben we verschillende ervaringsdeskundige arbeidscoaches in huis die Gebarentaal spreken. Hierdoor kunnen zij mensen met een auditieve beperking optimaal ondersteunen bij het vinden van een geschikte duurzame arbeidsplek. Wil je werken, maar lukt het niet om een geschikte baan te vinden? Of ben je uitgevallen op je werk? Loopt de communicatie met collega’s niet goed? We staan voor je klaar.

Iemand in dienst nemen met een auditieve beperking

Naast het werk als arbeidsoach, begeleiden Tascha, Gineke en Leo ook werkgevers op het gebied van inclusief werkgeverschap. Welke vragen heb jij als werkgever over medewerkers met een auditieve beperking? Welke aanpassingen zijn er nodig op de werkvloer? Welke communicatiemogelijkheden zijn er? Wat als er brand uitbreekt? Er zijn zóveel mogelijkheden die ze je graag toelichten.

Bekijk ons aanbod

Wij hechten veel waarde aan het bieden van arbeidsperspectief voor iedereen. Daarom gaan we samen aan het werk voor duurzame arbeidsparticipatie en een inclusieve maatschappij. Lees meer over ons aanbod voor mensen met een auditieve beperking op deze pagina.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Ik zoek een werk een job stap en werk en ik wil graag werk hebben met andere mensen ik heb extra begeleider nodig voor werk en ik wil graag een contact nemen vanaf gesprek wat dan ook mijn altijd je kan altijd een mail sturen aan mijn begeleider en ik wil wel graag extra begeleider en ik wil graag werk hebben en nodig van dat ze Dan ik heb een werk nodig en ik heb hulp nodig en ik heb extra hulp nodig van de mensen dus je kan altijd bellen en mijn begeleider dus ik wil graag een gesprek ik wil werken en dat ze Dan

  2. n.kreijger@hartekampgroep.nl
    Ik wil graag werk hebben en dat ze dingen en ik wil graag je kan altijd met mij contact nemen ik heb dus mijn moeder die wilde graag ik wil graag een extra begeleider ik wil graag een werk hebben en dat de stad en ik wil graag werk hebben en dat ze der en ik wil graag werk hebben met andere mensen te werken en ik wil graag sjouwen en ik wel ik zoek nog extra begeleider en ik wil graag werk hebben en dat ze der en ik wil graag werk hebben ik wil graag een werk nodig en ik wil graag af praten over werk ik wil een gesprek hebben en ik wil graag een sukkel nog werk en ik heb extra nodig en dat ze der ik kan altijd bellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top