skip to Main Content

Na twee jaar een vast contract

De tegenvallende resultaten van de Participatiewet lijken voor het grootste deel te liggen aan gebrek aan budget voor voorzieningen zoals jobcoaching. Dit, terwijl zo’n 60% van de mensen met een structurele beperking een baan vindt met behulp van een jobcoach. 

Ervaring jobcoaching

We ontvingen goed bericht van een oud-kandidaat Eric Seerden: een mooi praktijkverhaal en voorbeeld van bovenstaande uitspraak! En dit is slechts één van de succesverhalen die we dagelijks tegenkomen in de praktijk! Lees je mee?

“Beste Jobstap-medewerkers en lezers,

Na eigenlijk al mijn vertrouwen kwijt te zijn geraakt kwam ik uiteindelijk in contact met Jobstap. Ik ervoer meteen een klik met mijn jobcoach. We reageerden samen op een vacature voor de functie van ‘Assistent Conciërge’ en al snel werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij Inholland. Er was een duidelijke klik, dus we besloten het te proberen en daar ben ik tot op de dag van vandaag dolblij om!”

Tijdens mijn eerste werkweken kwam weken kwam Diana Neijboer, mijn toenmalige jobcoach, nog regelmatig langs om te kijken hoe het ging. Deze begeleiding al snel overgenomen door de organisatie zelf. Ook dit bleek daarna niet meer nodig te zijn. Ik ga lekker mijn gang, en kan aan de bel trekken als ik hulp nodig heb.”

“Kortom alles is mogelijk, maar je zal je hier toch zelf voor moeten inzetten. Het was een goede keuze, deze baan, want ik heb nu na twee jaar een vast contract binnen! Ik dank onder andere Jobstap voor de kans die mij geboden is. Michael van Steyn en Diana Neijboer, dank voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
Eric Seerden.

Eric Seerden, oud-kandidaat van JobstapDit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top