skip to Main Content

Meld je aan voor de Tech for Inclusion Challenge 2021

Wat is de Tech for Inclusion Challenge?

De Tech for Inclusion Challenge is een initiatief van de Coalitie voor Technologie en Inclusie en is bedoeld om inspiratie op te doen voor pilots én om partners te ontmoeten. Dit alles zodat we technologie nog beter kunnen inzetten om mensen met een arbeidsbeperking beter in staat te stellen om te (blijven) werken! 

Hoe werkt het?

De Coalitie voor Technologie en Inclusie (CTI) is op zoek naar partijen die zich voor technologie voor mensen met een arbeidsbeperking willen inzetten en die samen een regionaal pilotvoorstel willen indienen. Via deze pilots willen zij, met de mogelijkheden die technologie biedt, bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Net als Jobstap!

De pilotvoorstellen kunnen gericht zijn op:

  • GROEI: In groei-pilots willen ze technologie voor mensen met een beperking, die al op kleine schaal is beproefd, nu ook op grotere (regionale) schaal gaan inzetten. Bij meer bedrijven en voor meer medewerkers!
  • PIONIEREN: In pionier-pilots kan nieuwe technologie voor de eerste keer worden toegepast in een werk of re-integratie setting voor mensen met een beperking.

Voor wie is de Challenge?

We nodigen werkgevers, technologie-ontwikkelaars, mensen met een arbeidsbeperking, en hun ondersteuners (zoals arbeidsdeskundigen en jobcoaches) van harte uit om deel te nemen aan de challenge en samen te gaan werken aan pilotvoorstellen.

Wanneer is de Tech for Inclusion Challenge 2021?

  • Regio Noord: donderdag 10 juni, online, 10.00-12.00 uur
  • Regio Midden: donderdag 17 juni, online, 10.00-12.00 uur
  • Regio Zuid: donderdag 24 juni, online, 10.00-12.00 uur

Een voorbeeld van een pilot is SpeakSee: technologie voor werknemers met een auditieve beperking. Bij Jobstap hielpen we in de praktijk met testen! Lees meer.

Bekijk hier meer initiatieven van Jobstap, voor het bevorderen van een inclusieve arbeidsmarkt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top