skip to Main Content

Kees Momma bij DWDD

Sinds dit jaar is Jobstap een samenwerkingsverband aangegaan met Doclines. Doclines is een platform dat door middel van creatieve concepten sociale vraagstukken in beweging wil brengen. Zo maakten zij in 2014 de prijswinnende documentaire ‘Het Beste voor Kees’ en zijn ze nu bezig met een vervolg hierop: ‘Kees Vliegt Uit’.

Op 10 oktober presenteert Kees Momma zijn ‘ingewikkeldste opdracht ooit’ bij DWDD.

Levensechte tekening van de Johan Cruiff ArenA

Donderdag 10 oktober zit Kees Momma weer aan tafel bij De Wereld Draait Door. Hij presenteert hier zijn ingewikkeldste tekenopdracht ooit: een levensechte tekening van de Johan Cruijff ArenA, met z’n stalen buisconstructies en duizenden zitjes. ‘Om zo’n enorme kijk-kuip zo strak mogelijk op papier te krijgen; dat is allesbehalve een gemakkelijke opgave’, aldus Kees. Hij noemt de tekening een meesterwerk en een ‘prestatie van megaformaat’. Wij zitten morgen voor de buis, jullie ook?

Impactcampagne Autisme & Werk

Sinds dit jaar is Jobstap partner van Doclines. We denken samen met onder andere ABN AMRO, IT Vitae & Handicap NL mee over de invulling van impactcampagnes die betrekking hebben op ‘Autisme + Werk’. Kees is sinds een poos aan de slag als professioneel tekenaar, en noemt zichzelf nu trots ‘Kunstenaar’. Hij kan ontzettend veel mensen met autisme inspireren en daarnaast juist ook mensen zonder autisme verbinden. Bij het uitdenken van de campagne hoort ook het ontwikkelen van een online community waar verschillende mensen, met en zonder autisme, worden verbonden aan elkaar en allerlei organisaties die een rol kunnen spelen bij onder meer werken en huisvesting. We kijken erg uit naar de verdere samenwerking!

Stay posted! 

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via onze Facebook, LinkedIn en website. Volg je ons al?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top