skip to Main Content

Samenwerking Jobstap Provincie Limburg

Stichting Jobstap zet samenwerking met Provincie Limburg voort!
De Provincie Limburg werkt Inclusief en geeft invulling aan haar voorbeeldfunctie naar andere partijen in de Regio. Ze zijn actief aan de slag om in het kader van de Banenafspraak extra werkplekken te creëren.

Ter ondersteuning van het behalen van positieve resultaten heeft de Provincie een aanbesteding gedaan voor ondersteuning op het gebied van functiecreatie, werving & selectie, jobcoaching en detachering. Deze aanbesteding is door Stichting Jobstap gewonnen!

Provincie Limburg en Stichting Jobstap werken al enkele jaren samen en hebben daarmee mooie resultaten bereikt. Beide partijen zijn zeer enthousiast over de (ver)nieuwde samenwerking.

Dienstverlening Stichting Jobstap
Er zijn sinds 2017 al mooie resultaten geboekt! Stichting Jobstap heeft daar aan bijgedragen door te ondersteunen bij functiecreaties, werving & selectie en jobcoaching.

Het succes wordt mede mogelijk gemaakt door de intensieve samenwerking tussen de coördinator Participatie (Provincie Limburg) en de adviseur en jobcoaches van Stichting Jobstap. Duurzame werkpakketten en een juiste match tussen werkplek en kandidaat staan daarbij centraal.

NIEUW: Jobstap Detacheringen

De wens van de provincie is om de totale dienstverlening rondom de doelgroepkandidaten door één organisatie uit te laten voeren. Ook dit kan Stichting Jobstap bieden.

Jobstap maakt dit mogelijk in samenwerking met Noord Uitzendbureau.
Noord Uitzendbureau heeft ruime ervaring met het uitzenden, payrollen en detacheren van medewerkers uit de doelgroepen waarmee Jobstap samenwerkt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top