skip to Main Content

Jobstap loopt zorgmarathon voor gehandicaptensport

Medewerkers van de Jobstap Groep lopen vrijdag 20 september de Zorgmarathon in Papendal bij Arnhem. De 10 lopers leggen 10 ronden van 4,2 km af. 

Sporten niet vanzelfsprekend

De Zorgmarathon is een estafettemarathon waaraan ongeveer tweeduizend medewerkers in de zorg meedoen. Hun deelname aan de Zorgmarathon levert tevens een financiële bijdrage aan het Fonds Gehandicaptensport op. Zo’n 1,7 miljoen mensen in Nederland heeft een handicap. Voor mensen met een handicap is het helaas niet vanzelfsprekend om te sporten. De droom van Fonds Gehandicaptensport is dat iedereen met een handicap dicht bij huis kan sporten. Daar lopen wij warm voor. 

Positieve sfeer tussen zorgcollega’s

We kijken al een poosje uit naar deze estafettemarathon: een mooie gelegenheid om samen met andere zorggerelateerde organisaties de energie hoog te houden. Het Arnhemse Papendal met haar aangrenzende bos leent zich hier natuurlijk uitstekend voor. Vanuit Jobstap is ondertussen een team coordinator opgestaan die collega Jobstappers en Effectyvers goed over de finish leidt. We zijn het er allemaal over eens dat Theo Wassink (who else?) hier uitermate geschikt voor is. Binnen de Jobstap Groep was vanuit verschillende disciplines veel animo om mee te doen aan dit event: zowel bestuurder Ton van Trienen als vertegenwoordiger van Jobstap Educatyf en verschillende coaches lopen mee. En zo is dat volgens mij bij de meeste deelnemende organisaties. We lopen allemaal met de neuzen dezelfde kant op.’We vinden het ook vooral heel erg leuk om mee te doen’, beamen de deelnemers van Jobstap & Effectyf. Er heerst vaak een hele positieve vibe tijdens dit soort events. 

Je herkent ons aan het blauwe shirtje, Jobstap logo & inclusieve voetafdruk. Kom je ons spotten?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top