skip to Main Content

Jobstap is klaar voor werken in ‘het nieuwe normaal’!

Van intelligente lockdown naar opening-up. Wij zijn er klaar voor! Vanaf 1 juni openen wij onze vestigingen gedeeltelijk. Dit betekent dat we het fysieke contact met relaties gaan uitbouwen, naast de wandelsessies, digitale ontmoetingen en tuingesprekken. We hebben hiervoor duidelijke afspraken gemaakt die we ook met onze relaties afstemmen. Kom je langs op kantoor? Dan zul je merken dat benodigdheden, zoals kuchschermen en desinfectiespray, aanwezig zijn. We gaan samen aan het werk, binnen de kaders van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Hoe zetten wij onze dienstverlening voort?

Weer grotendeels face-to-face, waarbij we met elkaar en onze relaties duidelijke afspraken maken. Kom je langs op de vestiging? Dan zul je zien dat hier alle benodigdheden aanwezig zijn; van desinfectiespray tot kuchscherm. Jouw contactpersoon zal je inlichten voor en tijdens jouw bezoek. Lees in de infographic hierboven hoe wij met fysiek contact omgaan momenteel.
Coach Cindy van Straten blijft volop wandelcoachen. Ze geeft aan: “Het geeft mij veel voldoening om te ervaren dat ik als coach, zeker in deze periode, het verschil kan maken.” Ook nu fysiek contact, met de maatregelen van het RIVM in acht genomen, weer mogelijk is, blijven we lekker wandelen.
‘Gewoon’ nog digitaal! Want, wat hebben wij goed digitaal leren samenwerken; beeldbellen, videoconferencing, online testen, online solliciteren, whatsapp, teams en ga zo maar door. Welke positieve gevolgen van de coronacrisis kunnen we vasthouden?
Hoe werken binnen ‘het nieuwe normaal’ er precies uit ziet? Dat weten we niet: zullen we hier samen aan bouwen?

Lees hier hoe wij onze dienstverlening vlak na de ‘intelligente lockdown’ van start ging, voortzetten.

Lees hier welke vragen van werkgevers en werknemers wij de afgelopen tijd beantwoordden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top