skip to Main Content

Jobstap Groep Nieuwjaarsfeest 2020

Afgelopen weekend luidden we het nieuwe jaar in, met alle collega’s van Jobstap Groep. Brasserie de Boerderij leende zich daar uitstekend voor, prachtig gelegen aan het water in Arnhem. We trapten kort af, door stil te staan bij het zesjarig jubileum van Effectyf, en heetten alle collega’s van WerkRaat, Educatyf & Talent Inclusief welkom. Wat een feest! We hebben zin in 2020.

Wat is de visie & missie van Jobstap Groep?

Bij Jobstap Groep geloven we dat iedereen wil meedoen in de maatschappij. Dat iedereen zijn talenten wil inzetten en wil bouwen aan een toekomst met perspectief, ook als er sprake is van een arbeidsbeperking. We bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt en mooiere samenleving, waarin iedereen gewaardeerd wordt en bijdraagt aan de arbeidsmarkt. Voor zowel werkgevers als werknemers laten wij álle talenten bloeien.


Voor situaties waarin dit niet vanzelf gaat zijn wij vanuit Jobstap Groep samenwerkingspartner, zowel voor werknemer als werkgever. Wij zijn partner en verbindende schakel voor overheid en werkgevers die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid investeren in verborgen talent en hun (zieke) medewerkers. Zo halen wij het beste uit mensen, in het belang van werkgever en werknemer, op maat en passend.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top