skip to Main Content

Jobstap feliciteert de dovengemeenschap

Aankomende zaterdag 26 september is het Wereld Doven Dag: iets om te vieren! Naast dat de tweede kamer deze week het wetsvoorstel erkenning Nederlandse Gebarentaal (NGT) aannam.

Wereld Doven Dag Jobstap

Voorstel Erkenning Nederlandse Gebarentaal aangenomen

Deze week postte Irma Sluis, de gebarentolk die we ondertussen allemaal kennen van de persconferenties, het volgende: “Wat een bijzondere dag vandaag. Een die wat mij betreft de geschiedenisboeken in mag! Het Wetsvoorstel Erkenning Nederlandse Gebarentaal is door de Tweede Kamer aangenomen!” Leo Bruggeman, arbeidscoach voor mensen met een auditieve beperking, volgde met een vreugdevol bericht: “Yes! De Tweede Kamer heeft vanmiddag het wetsvoorstel erkenning Nederlandse Gebarentaal (NGT) aangenomen! Nu de Eerste Kamer nog!”

“Een dag die de geschiedenis boeken in mag”

Wereld Doven Dag 2020

Het aannemen van het wetsvoorstel Erkenning Nederlandse Gebarentaal vormt een mooie aanloop naar Wereld Doven Dag op 26 september 2020. Dit jaar zou SUDO het jaarlijkse event organiseren, maar vanwege de coronacrisis is het uitgesteld tot 2021. Onze coaches stonden er voorgaande jaren en zullen ook in 2021 present zijn!

Bekijk de video voor meer informatie over dit prachtige event via ???? https://www.youtube.com/watch?v=RsI63U4zw0E&feature=youtu.be

Meer lezen over onze dienstverlening voor mensen met een auditieve beperking én hun inclusieve werkgevers?
Dat kan via https://jobstap.nl/jobcoaching-auditief/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top