skip to Main Content

Jobstap & Emma at Work presenteren: Talent Inclusief

BENT U KLAAR VOOR DE TOEKOMST? 
Met trots introduceren wij Talent Inclusief. Jobstap & Emma at Work bundelen hiermee hun krachten in een samenwerking om werkgevers te adviseren en praktisch te ondersteunen bij de invulling van inclusief werkgeverschap.

Jobstap en Emma at Work slaan handen ineen voor inclusief werkgeverschap

Jobstap is specialist in re-integratie en jobcoaching van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Emma at Work is specialist in de begeleiding en arbeidsbemiddeling van jongeren met een chronische fysieke aandoening. Samen bieden wij deze groep perspectief en ondersteunen wij werkgevers bij het succesvol invullen van het inclusief werkgeverschap.

Maatwerk oplossingen voor Inclusief ondernemen

Wat kan Talent Inclusief voor u betekenen? Wij bieden een breed aanbod aan maatwerkoplossingen op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers met een arbeidsbeperking. Wij voegen waarde toe aan uw organisatie met de volgende diensten:

– Organisatie/ HR advies
– Inclusiescan
– Coaching on the job
– Werving en selectie
– Workshops en inspiratie
– Opleidingen


Uiteraard werkt Talent Inclusief nauw samen met Emma at Work en Jobstap. Talent Inclusief kunt u zien als de adviestak van Emma at Work en Jobstap. Lees meer over het aanbod op de website van Talent Inclusief.

Waar gaan wij mee aan de slag?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top