skip to Main Content

Jobstap aangesloten bij Social Enterprise NL

Nieuwsbericht-Social-Enterprise

Jobstap heeft zich onlangs aangesloten bij Social Enterprise NL. Dit is het netwerk van sociale ondernemingen.

Wat is een sociale onderneming?

Sociale ondernemingen ondernemen met een maatschappelijk missie. Ze zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Net als elke andere onderneming wordt er een een product of dienst geleverd en heeft de organisatie een verdienmodel. Geld verdienen is echter niet het hoofddoel, het is een middel om de missie te bereiken. In Nederland groeit deze groep ondernemers met de dag.

Maatschappelijke missie Jobstap

Jobstap ziet het als haar taak om een lans te breken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven dat iedereen die zijn talent in wil zetten, kan meedoen in de maatschappij. We zetten dan ook in op een passend dienstverband voor onze cliënten met groeimogelijkheden, zodat ze blijvend en duurzaam kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Daarnaast stimuleren we werkgevers om inclusief te ondernemen.

Ton van Trienen, bestuurder Jobstap Groep: “Jobstap is een not-for-profit organisatie met een zakelijke insteek en daarom ook ondernemend in innovatieve projecten. Wij werken veelal in co-creatie met gelijkgestemde partijen. Dit haalt het beste in ons naar boven.”

Meer weten?

Wilt u meer weten of bent u benieuwd welke organisaties al aangesloten zijn? Neem dan eens een kijkje op www.social-enterprise.nl.

U kunt ook hieronder een korte filmpje bekijken van Social Enterprise NL.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top