skip to Main Content

In tijden van Corona uitzicht op een vast contract bij Inholland

Ken je het verhaal van Levina bij Inholland nog?

Vorig jaar vertelde coach Joyce Wick over Levina den Ouden die zij begeleidt in het restaurant bij Hogeschool Inholland. Lees het vorige artikel hier. Levina viel destijds helaas uit met een ernstige blessure – dat vond ze zelf maar niks. Daarnaast misten collega’s Levina als waardevol, flexibel en positief ingesteld lid van het team.

Een jaar later: uitzicht op vast contract

Zoals eerder gezegd: “Levina is veel liever aan het werk, onder de mensen” (Joyce Wick, arbeidscoach). Ze werkt nu 2 jaar naar volle tevredenheid in de catering bij Hogeschool Inholland op locatie Delft. Goed nieuws: ze heeft uitzicht op een vast contract dit jaar! Extra bijzonder natuurlijk in deze moeilijke tijden, maar “dik verdiend!” geeft haar leidinggevende Annalee van Wijk aan. “Ze heeft het ontzettend naar haar zin, een mooie ontwikkeling doorgemaakt en dat maakt dit een heel goede match.” Een mooi resultaat in de samenwerking tussen Jobstap en InHolland.

Werk en coaching tijdens corona

De afgelopen maanden vroegen van iedereen om zich aan te passen, onder meer op het werk. “In de eerste corona-periode kon Levina niet aan het werk. Studenten van Inholland kregen 100% online les en dus was catering op locatie niet nodig. “Als coach heb ik in die periode regelmatig telefonisch contact gehad met Levina”, vertelt Joyce Wick. “Samen keken we naar dingen die Levina thuis kon doen om fit en ‘in ontwikkeling’ te blijven.”

“Sinds 1 september krijgen studenten van InHolland 80% online les en 20% op locatie. Yes, ze kon weer aan de slag! Naast dat er minder werk is, wordt het werk anders ingevuld dan voorheen. Hoe dan ook is Levina blij dat ze weer in het restaurant staat! Ze past zich gelukkig makkelijk aan.”

“Ik ben ontzettend trots op Levina” wil Joyce nog even kwijt. “Ze heeft zich mooi ontwikkeld afgelopen jaren, ondanks de tegenslagen. Ze werkt hard, is gezellig en behulpzaam, stelt zich flexibel op en wordt enorm gewaardeerd bij Inholland.”

Uitzicht op vast contract bij Inholland
Annalee, Levina en Joyce in het restaurant bij Inholland in Delft.

“Ze is veel liever aan het werk, onder de mensen” (Joyce Wick).

Structureel invulling geven aan wet Banenafspraak

Met de samenwerking geven Inholland en Jobstap structureel invulling aan de Wet Banenafspraak. Inholland liep rond met de vraag: Hoe kunnen we structureel invulling geven aan deze wet? Maar ook: Hoe kunnen we inclusieplannen in het kader van gestelde doelen effectief implementeren? Bij Jobstap denken we graag mee op strategisch niveau, maar zijn we ook erg van de praktische oplossingen

Wat kan jij betekenen?

Wil jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om mee te doen? Neem voor de mogelijkheden contact op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top